După ce a fost criticat de toți, Smiley sare în apărarea fostului coleg de trupă, CRBL. Ce a spus artistul despre concurentul Survivor:

Smiley, fostul coleg al lui CRBL din trupa Simplu, are mare încredere în prietenul lui. Artistul este de părere că Faimosul va ajunge până departe la Survivor Romania 2022. Poate chiar până în finală.

De asemenea, co-prezentatorul de la „Romanii au talent” i-a transmis şi un mesaj de încredere lui CRBL.

A explicat strategia Faimosului
Smiley a mărturisit că prietenul lui spune întotdeauna ce nu îi convine și dacă nu îi place vreun lucru, nu se ascunde. De asemenea, mai adaugă faptul că este un bărbat extrem de sincer și are sanșe mari de reușită în competiție, întrucât le oferă soluții inedite tuturor.

„El spune întotdeauna ce nu îi convine și dacă nu îi place de cineva nu poate să ascundă. E un tip sincer și cred că are șanse mari să ajungă cât mai departe, pentru că e foarte bun. El le dă soluții inedite la jocuri și îl copiază și Războinicii și Faimoșii”, a spus Smiley, invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Elena, soția Faimosului, a vorbit despre evoluția lui CRBL în show-ul de la Pro TV.

„Este o emisiune foarte grea, un format cel mai greu, din punctul meu de vedere. Avem niște emții acasă, la fiecare emisiune, nu pot să descriu ce emoții avem. Nu știu dacă este ciondănit, este absolut normal ce se întâmplă.

E normal să există aceste discuții. Nu mi se pare diferit, știu ce am acasă. E o persoană care spune exact ce gândește, exact pe față, așa este el. El tot timpul o să spună adevărul. Adevărul mi se pare de valoare, dar adevărul doare, nu e mereu drăguț, parfumat, asta e viața. E ușor să ne dăm cu părerea de pe canapea dar să stai acolo e altceva„, a spus Elena.

CRBL a compus o piesă la Survivor
Concurentul de la Survivor Romania 2022 a lansat marţi, 15 februarie, „Uite, mamă!”, o piesă dedicată tuturor concurenţilor emisiunii de la Pro TV şi un videoclip cu imagini din timpul competiţiei.

Melodia a fost compusă de CRBL cu o săptămână înainte de a pleca în competiţie, iar videoclipul piesei este realizat din mai multe momente din timpul probelor, atât cu artistul, cât şi cu ceilalţi concurenţi.

„Este o piesă happy, de caterincă, iar refrenul se potriveşte oricărui concurent din cadrul emisiunii. Personal, Survivor este o mare provocare pentru mine. Am vrut să-mi testez limitele, să văd cât şi dacă mai pot. Sper să vă distraţi pe piesă şi să ne susţineţi în competiţie. Hai, Faimoşii!”, a spus CRBL înainte de a pleca la Survivor.