”Ești jalnică, Prodanco!”. Corina Caciuc, amanta lui Laurențiu Reghecampf, replică uluitoare pentru impresara

Atât Laurențiu Reghecampf, cât și amanta lui, Corina Caciuc, care este însărcinată și urmează să îl facă tată pe celebrul antrenor pentru a treia oară, au fost destul de reticenți în ceea ce privește relația lor amoroasă. Iată că amanta lui Laurențiu Reghecampf a spart gheața de data aceasta!

Anamaria Prodan a făcut mai multe declarații și acuzații extrem de dure la adresa lui Laurențiu Reghecampf, cel care îi este încă soț, dar și la adresa amantei lui, care este însărcinată, Corina Caciuc.

În tot acest timp, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc se pare că au ignorat toate declarațiile oferite de sexy impresara. De data aceasta, amanta antrenorului nu a mai rezistat și a răbufnit pe rețelele de socializare.

I-a transmis Anamariei Prodan câteva replici dure, pe care nu o să le uite toată viața. Se pare că Corina Caciuc s-a simțit nedreptățită și susține în continuare că nu dorește să facă din situația ei amoroasă subiect de interes public.

De asemenea, dacă vă întrebați care este motivul pentru care Corina Caciuc a răbufnit, chiar în văzul tuturor, potrivit declarațiilor pe care le-a postat pe conturile sale de socializare, tânăra nu acceptă ca tatăl copilului ei să fie jignit.

Așadar, în ciuda diferenței de vârstă dintre ea și Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc s-a enervat la culme atunci când Anamaria Prodan l-a numit pe încă soțul ei ”tataie” și i-a atras atenția sexy impresarei.

Mai mult decât atât, Corina Caciuc a declarat că Laurențiu Reghecampf este persoana care a ajutat-o pe Anamaria Prodan să devină celebră, dar și bogată.

”Nu îmi place să îmi expun viața online, așa că nu divulg mai multe noutăți. Tataie?! Așa îi spui tu omului care te-a făcut vedetă, cunoscută și bogată?! Ești jalnică, Prodanco”, a scris Corina Caciuc pe rețelele de socializare, potrivit PlaySport.ro.

În cadrul podcastului ”Acasă la Măruță”, și Laurențiu Reghecampf a luat-o la bani mărunți pe cea de care a fost îndrăgostit nebunește, Anamaria Prodan, fiind ironic la adresa aparițiilor sale provocatoare de pe Internet.

”Poate că ar trebui să-mi fac și eu poze în chiloți. Fac și eu în fața oglinzii și îmi iau o pereche de slipi, dacă-s frumoși, să întreb și eu fanii”, a spus el pe YouTube.