Laurențiu Reghecampf nu a știut că își va reînnoi jurămintele cu Anamaria Prodan: ”Nu ai cum să faci o asemenea…”

Toată lumea se întreabă de ce a acceptat Laurențiu Reghecampf să își reînnoiască vara trecută jurămintele cu Anamaria Prodan, la aproape 15 ani de mariaj, dacă el era deja într-o relație cu Corina Caciuc. Antrenorul a dat cărțile pe față și a spus că nu se aștepta la un asemenea eveniment.

Iată că a venit și prima reacție a lui Laurențiu Reghecampf, pe care o țară întreagă o aștepta cu sufletul la gură, despre evenimentul care a avut loc vara trecută, atunci când cei doi și-au jurat iubire din nou în fața lui Dumnezeu.

În cadrul podcastului online ”Acasă la Măruță”, Laurențiu Reghecampf a dat de înțeles că nu știa că va avea loc evenimentul și că Anamaria Prodan a fost cea care a pus la punct toate detaliile: biserica, presa, invitații, dar și ținutele.

Cu toate acestea, Laurențiu Reghecampf nu a bănuit nicio secundă ce îl așteaptă. Antrenorul a mărturisit că Anamaria Prodan a organizat, cel mai probabil, acest eveniment, pentru a-l avea la mână, în condițiile în care el i-ar fi spus a doua zi că dorește să o părăsească.

Laurențiu Reghecampf a afirmat că s-a întors din Emirate cu o seară înainte, în jurul orei 20:30. A doua zi, dis-de-dimineață, a aflat că își va reînnoi jurămintele și că peste 200 de persoane îl așteaptă la restaurant.

Mai mult decât atât, Laurențiu Reghecampf a mărturisit că a fost surprins atunci când a intrat în biserică și a văzut și camerele de filmat.

”Știam că facem lucrul ăsta, dar nu știam ce face ea. Toți copiii erau lângă mine, în pat. Și fetele, și Bebe, și Luca, că nu facem, că ce facem, hai să mergem, adică a fost cumva, nu trebuia să fac lucrul ăsta, dar erau toți pregătiți de chestia asta. Eu când am venit acasă, totul era pregătit, restaurantul, invitații, petrecerea”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Atunci când a conștientizat ce se întâmplă, de fapt, Laurențiu Reghecampf i-a spus soției sale că nu este de acord să facă acest pas. În acel moment, Anamaria Prodan i-ar fi spus că sună pe toată lumea și că va înștiința fiecare invitat că evenimentul s-a anulat.

Ei bine, Laurențiu Reghecampf nu a fost de acord să abordeze astfel această problemă.

”Băi, Ana, dar nu ai cum să faci o asemenea țigănie fără să mă întrebi pe mine. Știai foarte bine. Ea a vrut lucrul ăsta. Dacă stau și mă gândesc și dau filmul înapoi acum, ea a făcut lucrul ăsta premeditat. Ca să mă aibă pe mine cumva la mână, dacă mâine plec, păi cum ai făcut lucrul ăsta. Eu cu ea personal am discutat despre toate lucrurile astea”, a adăugat Laurențiu Reghecampf.