România renunță la toate restricțiile?! S-a dat semnalul: „E cel mai bun moment”

Medicul Tudor Ciuhodaru, care a lucrat de la începutul pand.emiei într-un spital CO.VID-19, este de părere că este potrivit să ridicăm deja restricțiile în România

Tudor Ciuhodaru susține că ar trebui scoase restricțiile din România și că ar fi potrivită chiar și trecerea la faza endemică a pande.miei de CO.VID-19.

„Am întrebat inclusiv Comisia Europeană când avem de gând să trecem şi noi de la faza pand.emică la faza endemică, pentru că mi se pare că e cel mai bun moment pentru a face acest lucru”, a declarat medicul Tudor Ciuhodaru.

„De ce la aceeaşi rată de vac.cinare, Anglia elimină orice fel de restricţii, iar în Austria se trece la vac.cinarea obligatorie, oare nu sunt aceleaşi lucruri pentru toţi?”, a mai declarat medicul Ciuhodaru.

„De ce spun că e cel mai bun moment pentru a trece la relaxare, de la pan.demie la endemie: avem un capital uriaş de imunitate, mai ales imunitate naturală, de la trecerea prin boală.
Sunt tot mai multe studii care confirmă că e imunitate de calitate, de durată, aceasta de la trecerea prin boală. Multe din lucrurile care le băgau la conspiraţioniste intră acum la confirmarea prin practică”, a susținut Tudor Ciuhodaru.

„Un alt motiv este vremea, este mai cald, oamenii nu prea mai stau în spaţii închise, mai ies la soare”, a precizat Tudor Ciuhodaru, membru în Comisia de Sănătate a Parlamentului European.