Adevărul despre averea Ionelei Prodan, dezvăluit de Reghecampf

Laurențiu Reghecampf a rupt tăcerea și a vorbit, pentru oară dată, despre averea agonisită de interpreta melodiei „Din bucata mea de pâine”.

Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, Reghe a atins unul dintre cele mai sensibile și comentate subiecte: banii pe care îi are de împărțit cu Anamaria Prodan, în urma divorțului. Antrenorul i-a răspuns (încă) soției sale care a declarat, în mai multe rânduri, că nu au ce avere să împartă, pentru că toți banii ei provin din moștenirea primită de la mama sa, Ionela Prodan.

Antrenorul a decis să nu se mai ascundă și să spună lucrurilor pe nume. Reghe a vorbit, pentru prima dată, despre averea fostei soacre și a declarat că nu vrea niciun ban din moștenirea primită de impresară, însă – dacă vor ajunge la partaj – o să împartă bunurile obținute pe parcursul căsătoriei cu Anamaria Prodan.

„Eu n-am nicio treabă cu moștenirea ei. Pe bune! Adică, nu mă interesează și nu m-a interesat niciodată. Nu vreau să mă ating nici măcar de o furculiță. N-am nicio problemă, nu vreau să împart nimic cu ea.

Da, era o femeie foarte bogată (n.r Ionela Prodan). Pentru ceea ce arăta, avea. Sunt lucruri pe care nu pot să le discut. Sunt lucruri pe care trebuie să vi le spună Ana, că nu sunt în măsură să vorbesc despre averea Ionelei Prodan.

Dar, da, a fost o femeie care a muncit foarte mult. Ținea foarte mult la bani. Era o femeie care putea să-și permită să-și cumpere Rolls Royce, dar mergea cu un Mercedes, mic, clasa A, ea neconducând mașină.”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

Reghecampf, despre averea Ionelei Prodan: „Foarte greu scoteai ceva de la ea”
Antrenorul a adăugat că deși avea sume imense de bani, Ionela Prodan, cunoscută mai ales pentru hitul “Din bucata mea de pâine”, prefera să-i investească și nu cheltuia niciodată fără cap.

„Era o femeie foarte chibzuită. A investit. Și-a cumpărat apartamente, case în America. A avut și în România foarte multe proprietăți. Și-a ajutat frații, pe amândoi. I-a întreținut. Îi ajuta, îi ținea, stăteau împreună. Adică, mi-a plăcut lucrul ăsta.