Laurențiu Reghecampf, amenințat de Corina Caciuc în ziua în care și-a reînnoit jurămintele cu impresara:

Anamaria Prodan a scos din nou la iveală dezvăluiri de-a dreptul uimitoare despre mariajul ei cu Laurențiu Reghecampf, în exclusivitate, la Acces Direct. Antrenorul ar fi fost pur și simplu terorizat de amanta lui chiar și în ziua în care a mers să își reînnoiască jurămintele cu Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan tună și fulgeră! Laurențiu Reghecampf a dat de înțeles că nu știa că urmează să își reînnoiască jurămintele cu sexy impresara. Ei bine, femeia de afaceri susține că soțul ei i-a făcut toată seara numai declarații de dragoste.

Au mers din nou în fața altarului, la 15 ani de căsnicie, și-au jurat iubire pentru totdeauna încă o dată în fața lui Dumnezeu, însă, în realitate, lucrurile nu erau atât de roz în mariajul lor. Păreau să fie extrem de fericiți împreună, iar zâmbetele largi pe care le afișau sunt dovada vie în acest sens.

Cu toate acestea, se pare că chiar și în momentele în care îi zâmbea soției sale și o ținea de mână, Laurențiu Reghecampf era amenințat de cea care îl aștepta acasă nerăbdătoare, amanta lui, Corina Caciuc.

Tânăra urmează să îl facă tată pentru a treia oară pe antrenor.

”Nu am știut că în biserică, unul dintre prietenii comuni îi ținea telefonul și amanta îl teroriza. Eu l-am prins pe el a doua zi cu mesajele respective. De fiecare dată Reghecampf când avea parolă pe telefon era dezastru. A lăsat parola, în 30 de minute a venit nenorocirea. Are caz criminal deschis în Dubai, cu toate dovezile, în America și în România”, a afirmat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a mărturisit că l-a susținut până în ultima clipă pe cel care încă îi este soț. A dat uitării toate infidelitățile lui și a decis să îi mai dea câte o șansă, de fiecare dată când Laurențiu Reghecampf și-ar fi cerut iertare în fața ei și a copiilor lor.

Se pare că amanta nu i-ar fi permis antrenorului nici măcar să mai posteze imagini cu familia lui pe conturile sale de pe rețelele de socializare. De fiecare dată când ar fi fost luat la rost, Laurențiu Reghecampf i-ar fi spus Corinei Caciuc că imaginile sunt vechi.

Cu toate acestea, Anamaria Prodan continua să distribuie fotografii cu ea și soțul ei din vacanțe, știind adevăratul motiv pentru care Laurențiu Reghecampf nu voia să se mai afișeze pe Internet.

”Îl omora Caciuc cu bătaia acasă, nu avea voie să pună poze cu familia. O mințea pe Caciuc și îi spunea că poza e de acum doi ani. Tu realizezi cât de josnic?! Nu mai are niciun ban”, a adăugat Anamaria Prodan.