Oana Roman, primele explicații despre clipul cu pizza care a devenit viral

Oana Roman explică pentru prima dată ce s-a întâmplat în clipul video care a devenit viral cu ea, asta după ce în timpul unui Live le povestea fanilor că a mănâncat o felie de pizza, însă fiica ei a contrazis-o că au fost mai multe. Ce spune vedeta despre întreaga situație și care e adevărul de fapt.

În urmă cu mai multe luni, o filmare cu Oana Roman a ajuns să devină virală pe internet. În timp ce Oana Roman le povestea fanilor că a mâncat la prânz o feliuță de pizza, fiica ei, Isabela, a întrerupt-o și a strigat că aceasta a mâncat de fapt mai multe felii de pizza. Atunci vedeta a reacționat și i-a mărturisit că nu e adevărat.

Invitată în podcastul ”Fără filtre”, Oana Roman a povestit care a fost situația de fapt. Ea a mărturisit că Isabela a vrut să se răzbune pe ea din motivul că nu a fost lăsată să mănâncă mai mult decât copila și-ar fi dorit.

”Ăla nu eu l-am pus pe Instagram. A fost un live, care a fost făcut cu un an jumătate înainte față de momentul în care a fost postat. Nimeni nu avea cum să înțeleagă, pentru că acel live a durat vreo oră și ceva, iar bucățica aia pe care acești oameni au scos-o, de fapt, era complet scoasă dintr-un context. Ideea era așa: dacă te-ai fi uitat la toată filmarea, ai fi înțeles că Izabela era atât de supărată că eu nu am lăsat-o să mănânce mai mult încât a vrut să se răzbune pe mine. A spus lucrul acela din răzbunare, nu pentru că lucrul acela era adevărat. Copiii așa fac”, a spus Oana Roman pe YouTube.

Oana Roman a mai precizat că fiica ei a spus acest lucru pentru că a avut o frustrare în acea clipă și deoarece a vrut să o întrerupă a afirmat că aceasta ar fi mâncat de fapt mai multe felii de pizza, lucru total neadevărat.

”Dacă te uitai la toată filmarea respectivă, așa ai fi înțeles. (…) Copilul a avut o frustrare și a zis «Lasă că îți arăt eu!». I-am spus «Mă, mami, știi că ai exagerat», iar ea răspuns «Da. Și?». (…) Uneori intră peste mine în story-uri, comentează, mă contrazice. I-am explicat: «Mami, e foarte urât să contrazici o persoană în public, chiar dacă ai dreptate. Nu este OK să faci chestia asta!»”, a mai zis Oana Roman.

Vedeta susține că a încearcat să-i explice ulterior Isabelei că ceea ce a făcut nu a fost deloc în regulă, căci nu s-a întâmplat pentru prima dată când a contrazis-o. Ea a mai precizat că încetul cu încetul Isabela a reușit să se mai controleze în privința acestui lucru și să se abțină să intrevină atunci când ea face story-uri sau vorbește cu cineva.

”Încet, încet a început să învețe să se abțină, să se controleze în anumite comentarii pe care le face”, a mai declarat Oana Roman în cadrul podcastului.