Anamaria Prodan, ordin de restricție împotriva lui Laurențiu Reghecampf

Scandalul izbucnește mai tare de la o zi la alta, iar acum Anamaria Prodan a decis să ceară un ordin de protecție pentru ea și familia ei. Vedeta a cerut la Poliție ca Laurențiu Reghecampf să nu se mai apropie de aceasta și copii, după ce ar fi amenințat-o cu mo.artea.

Situația se complică mai tare de la zi la iar, iar după declarațiile făcute de Laurențiu Reghecampf pe YouTube în cadrul podcastului ”Acasă la Măruță”, acum impresara a ajuns și la Poliție. Ea a mărturisit în cadrul unei emisiuni că a cerut recent un ordin de protecție pentru ea și familia sa.

Anamaria Prodan susține că vrea ca Laurențiu Reghecampf să stea departe de ea și de copiii săi, astfel că acum acesta are ordin de restricție și nu se mai poate apropia de ea. Vedeta mărturisește că vrea să se termine mai repede acest scandal și să nu mai stea sub amenințările încă soțului ei.

Ajunsă la Poliție, impresara a arătat toate doveziile prin care susține că Laurențiu Reghecampf o amenință pe ea și pe copii chiar cu moartea.

”Acum am plecat de la sediul Poliției, am cerut foarte clar mandat, nu mai are voie să se apropie de mine, nici de copii, până în momentul până când nu se termină această nenorocire. Consider că e mai bine să stăm foarte departe unul de celălalt că primesc zeci, mii de mesaje de amenințare, oamenii de la Poliție au văzut, înjurături, amenințări, că ne omo.ară în casă”, a spus Anamaria Prodan într-o emisiune TV.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, Anamaria Prodan a mărturisit că a știut în tot acest timp că Laurențiu Reghecampf o înșela.

Impresara a ținut mereu să-i ia apărarea cu gândul că aceasta va înceta să mai fie infidel, însă ea mărturisește că lucrurile au degenerat din ce în ce mai mult. Aceasta, deși spunea în presă că nimic nu e adevărat din ce ce spune și din ce se scrie, preciza că a vrut doar să nu-i fie stricată imaginea partenerului său.

Ea a mărturisit că de mulți ani se întâmplă asta, iar Laurențiu Reghecampf ar fi decăzut foarte tare pe plan profesional și în ochii familiei.

”Ca să ajungi în asemenea hal încât să-ți pierzi familie, reputație, meserie și să ajungi de râs internațional, nu doar în România. El zicea hai să cumpărăm, mașină, casă, un business, iar eu îl credeam, însă el investea în femei. Eu Anamaria Prodan, soția ta, care zic eu că e unică, că el a avut o soție unică, ca tu să ajungi de râsul fotbalului românesc”, a zis ea pentru Antena Stars.