Oana Roman are vești proaste despre starea de sănătate a mamei sale. Mioara Roman a ajuns de urgență la spital

Oana Roman trece prin momente dificile, după ce mama sa a fost a avut nevoie de urgență de îngrijiri medicale. Vedeta a vorbit despre starea de sănătate a Mioarăi Roman, dar și despre pașii care au fost urmați de personalul clinicii unde aceasta este cazată. În prezent, fosta parteneră a lui Petre Roman se află în spital, iar fiicele sale țin în permanență legătura cu cadrele medicale care o îngrijesc.

Mioara Roman a ajuns la spital, după ce nu s-a simțit deloc bine. Medicii îi fac investigații
Pentru Mioara Roman, ultimii doi ani au fost destul de dificili, în special datorită stării sale de sănătate. Afecțiunea cu care a fost diagnosticată în urmă cu mai mult timp, Parkinson, a ajuns într-un stadiu destul de avansat, iar grija personalului medical i-a devenit necesară. Cum fiicele sale nu se pot ocupa în permanență de ea, fosta soție a lui Petre Roman își petrece mare parte din timp la un centru medical de lux din București, unde are parte de tot confortul.

Chiar dacă nu este în permanență lângă cea care i-a dat viața, Oana Roman face tot posibilul să petreacă cât mai mult timp alături de ea. Merge des în vizită, iar atunci când au posibilitatea ies împreună în oraș și se relaxează.

Ultimele zile au fost o excepție, iar Oana n-a putut să fie lângă Mioara Roman atunci când a avut nevoie de ea. Mama vedetei s-a simțit rău, iar personalul de la centru i-a oferit în cel mai scurt timp îngrijirile necesare. A fost însă nevoie și de un apel la 112 și în prezent, doamna Roman se află la spital, unde i se fac investigații.

„Sâmbătă dimineață m-au sunat de la centru să-mi spună că mama nu se simte bine și au chemat Salvarea ca să vadă de la ce! M-am speriat foarte tare pentru că a fost pentru prima oară când nu eram acasă și nu am avut control asupra situației. Norocul a fost că nu era singură acasă, dar și dacă ar fi fost acasă cu o femeie care să o îngrijească nu ar fi fost deloc ok situația. Fiind la centru au știut ce să facă pe loc și au luat măsuri imediat. Ei până să mă sune chemase deja Salvarea, îi luase glicemia, tensiunea etc. Pentru mine a fost foarte greu pentru că nu eram acasă. Cei de la Salvare au decis să o interneze pentru investigații. Noi nu avem voie să mergem în vizită la mama, sora mea a ținut legătura doar telefonic cu dna doctor care se ocupă de mama”, a declarat Oana Roman pe contul său personal de socializare.