Rebecca, fiica Anamariei Prodan, și-a ieșit din minți, pe Internet. Ce i s-a întâmplat

Este cunoscut faptul că nu dorește să apară pe micile ecrane și vrea să stea în continuare în umbră, chiar dacă mama ei este celebră. Cu toate acestea, cu puțin timp în urmă, Rebecca Dumitrescu a izbucnit pe rețelele de socializare, după ce se pare că mai mulți internauți i-au adresat cuvinte dure.

Laurențiu Reghecampf a oferit primele detalii despre divorțul de Anamaria Prodan. Bineînțeles, sexy impresara i-a dat imediat replica, însă în această poveste a fost amestecată involuntar și fiica Anamariei Prodan, Rebecca Dumitrescu.

În cadrul podcastului ”La măruță”, Laurențiu Reghecampf a subliniat faptul că a ajutat-o foarte mult pe Rebecca Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, în cariera sa, mai ales din punct de vedere financiar.

Laurențiu Reghecampf a mai spus că a făcut pentru Rebecca Dumitrescu mult mai multe sacrificii decât a făcut pentru propriul copil, Luca Reghecampf.

”Pentru Sarah și Rebecca, hai să spunem ultimii trei ani, dar e urât, sincer, e urât rău de tot. Sunt câteva sute de mii pe care numai în ultimii ani… Eu le-am făcut din suflet. Eu pentru Luca, de exemplu, nu am făcut atâtea câte am făcut pentru Rebecca. Dacă stau și trag linie…”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Se pare că reacția Rebeccăi Dumitrescu nu a întârziat să apară. La scurt timp după difuzarea podcastului, tânăra în vârstă de 22 de ani a postat pe Instagram o fotografie în care arată degetul mijlociu.

Ei bine, fiica sexy impresarei, Rebecca Dumitrescu a afirmat că secțiunea de comentarii a fost luată cu asalt de internauți. Cei mai mulți dintre ei i-au adresat cuvinte extrem de dure și replici care au afectat-o.

Bineînțeles, Rebecca Dumitrescu nu a lăsat lucrurile așa și a transmis un mesaj pentru toți cei care au criticat-o și îi doresc răul.

Așadar, Rebecca Dumitrescu a spus lucrurilor pe nume, afirmând că fotografia pe care a postat-o nu ar avea legătură cu celebrul antrenor, deși fanii au considerat că este un mesaj indirect pentru Laurențiu Reghecampf.

„Toți oamenii de 30+ de ani care îmi comentează pe poză să mă omor și toate cuvintele scârboase, să vă fie rușine, înainte să insultați un copil în așa hal fără să știți despre ce este vorba, uitați-vă în oglindă și gândiți-vă unde ați ajuns voi în viață. Eu am 22 de ani și am postat o simplă poză, care nu are legătură cu familia mea și voi sunteți niște animale care ați descoperit Instagramul”, a scris Rebecca Dumitrescu pe Instagram.