Dialogul amuzant dintre Cabral şi Namiko, după ce fetiţa s-a dus să-şi aline frăţiorul. Replica ei l-a lăsat fără cuvinte

Cabral este prezentatorul emisiunii “Ce spun românii” de la Pro TV și tatăl a trei copii: Inoke, Namiko și Tiago. Recent, pe Facebook, Cabral a dezvăluit dialogul amuzant pe care l-a avut cu fiica lui cea mijlocie, după ce aceasta s-a dus să-și aline frățiorul. Replica ei l-a lăsat fără cuvinte.

După divorțul de Luana Mitran, Cabral și-a refăcut viața alături de actrița Andreea Pătraşcu, actuala Andreea Ibacka. Cei doi au împreună doi copii, Namiko și Tiago. Pe rețelele sociale, prezentatorul TV își ține la curent fanii cu ce se întâmplă în familia lui.

Zilele trecute, a dezvăluit dialogul pe care l-a avut cu Namiko, după ce micuța s-a dus la frățiorul ei, Tiago, pentru a-l dezmierda. Lângă postare, Cabral a urcat și o fotografie care face cât o mie de cuvinte.

“Tiago e în coș.

Namiko stă lângă el și-l mângâie, îi vorbește, îi dă jucării… d-astea.

Îi aud și vocea individului, începe să se văicărească… și zic:

– Namiko, încet cu el, da?

Ciufulită-toată se întoarce și-mi aruncă:

– N-ai tu treabă!

Și continuă să-l alinte pe pitic. Care se și liniștește!”, a scris Cabral pe Facebook.

Inoke, supărată pe tatăl ei
Reamintim că Inoke și Cabral nu și-au vorbit o perioadă. Anunțul a fost făcut chiar de prezentatorul TV, în mai, anul trecut.

“Sunt pe lista neagră aici, la fata cea mare, că e supărată pe mine și nu comunicăm. Așa sunteți voi când sunteți… Are 18 ani, face 19. Nu sunt popular, nu sunt ce trebuie la casa omului. Da, știe, a aflat, că Andreea Ibacka este însărcinată. O să aflăm dacă are vreo reacție. E perioada aceea dificilă în viață…”, a declarat Cabral în emisiunea “Vorbește lumea”, de la PRO TV.

Ulterior, relația dintre ei a intrat pe făgașul normal. “A fost supărată trei săptămâni. Poate de afară se vede cumva… acasă e bine totul, dar îți mulțumesc pentru cum ai gândit”, a fost răspunsul oferit de Cabral unui fan, pe o rețea socială.