Dureros! Ce i-a facut Vladimir Putin fostei sotii inainte de divort:

Unul dintre cei mai puternici și temuti politicieni din lume, Vladimir Putin este extrem de discret în ceea ce privește viața personală. Pe cât de cunoscut este liderul rus, atât de puține detalii se cunosc despre fosta lui soție, Lyudmila Ocheretnaya. Femeia a facut dezvaluiri cutremuratoare din timpul casniciei cu Vladimir Putin.

Lyudmila Ocheretnaya a marturisit, intr-o biografie a lui Putin din 2002, publicata in Foreign Poliy, ca a fost nevoita sa dea nastere singura primului lor copil. Ea si-a adus aminte ca a chemat atunci un taxi care sa o duca la spital, pentru ca Vladimir Putin era plecat intr-o calatorie de afaceri.

Mai mult, Lyudmila a marturisit ca dupa ce sotul ei s-a intors acasa a decis sa o numeasca pe fiica lor Maria, dupa numele mamei sale, desi ea prefera Natacha: “Am fost in lacrimi, Dar apoi am realizat ca nu exista nicio alta optiune, fiica mea urma sa se numeasca Maria”.

Femeia povesteste ca Putin ar fi folosit tacticile KGB, agentia de securitate a Uniunii Sovietice, pentru a se asigura ca este de incredere si pentru a o verifica. Presa din Germania a publicat dosare ale agentiei de spionaj vest-germane BND in anul 2011, care il acuza pe Vladimir Putin ca si-ar fi batut sotia. Lyudmila s-ar fi imprietenit cu un agent caruia i-ar fi marturisit ca sotul ei a folosit “violenta domestica si a avut numeroase aventuri amoroase”.

Lyudmila Aleksandrovna Ocheretnaya, pe numele de fată, Shkrebneva, s-a născut la Kaliningrad,pe 6 January 1958. Înainte să îl cunoască pe Putin, ea a lucrat ca însoțitoare de zbor pentru pentru compania națională de zbor Aeroflot, iar mai târziu a absolvit Facultatea de Spaniolă și Filologie la Universitatea din Leningrad. Fosta doamnă Putin este fluentă în franceză, germană și spaniolă. VEZI AICI CUM ARATA ACUM LYUDMILA

Lyudmilași Vladimir s-au cunoscut în St. Petersburg, la începutul anilor 1980, printr-un prieten comun. Vladimir Putin și fosta sa soție s-au căsătorit în vara anului 1983 și au rămas împreună pentru următorii 30 de ani.

Ocheretnaya și liderul de la Kremlinau două fete împreună, Maria și Katerina, născute în 1984 și 1985, dar despre care se cunosc foarte puțin detalii, din moment ce au fost ținute departe de ochii publicului.

Ambele fete sunt numite după bunici. Porecla Maria este Masha, iar porecla Katerinei este Katya. Se pare că atunci când Putin a devenit președinte în 2000, cele două fete au fost retrase de la școală și educate acasă de un profesor privat.

Chiar și când au crescut, fiicele lui Putin au mers la Universități sub nume false, pentru a nu-și dezvălui adevărata identitate.