Mesajul emoționant al unui militar din Ucraina: ”Deocamdată, suntem vii! Dar în caz de ceva, mama, tată, vă iubesc”

Sute și de mii soldați sunt acum pe câmpul de luptă, după ce astăzi militarii ruși au at.acat Ucraina. Unul dintre soldații ucraineni a transmis un mesaj emoționant pe Facebook. Tânărul se bucură că e viu, dar nu se știe pentru cât timp de acum înainte.

Rusia a început ata.cul cu Ucraina, iar zeci de avioane și tan.curi sunt în prezent pe platoul de luptă. Au avut loc numeroase explo.zii în mai multe zone din țară, inclusiv în Kiev, capitala Ucrainei.

Soldații au ieșit la luptă, iar unul dintre militarii ucraineni a transmis un mesaj emoționant pe Facebook. Tânărul precizează că situația e critică și nu știe câte șanse de supraviețuire sunt în urma conflictului uriaș dintre Rusia și Ucraina.

Militarul a vrut să-și asigure familia că e bine și le-a transmis că îi iubește, în caz că nu va putea să mai supraviețuiască luptelor crunte.

”A fost măcel! Bine că, deocamdată, suntem vii. Dar în caz de ceva, mama, tata, vă iubesc!”, a spus tânărul soldat pe contul său de socializare.

Peste 40 de soldați și 10 civili au mu/rit până acum în urma atacurilor rusești. O femeie ucraineană măritată cu un român a plecat pe jos de acasă pentru a travera granița țării cu România.

Femeia și-a luat cu ea doar documentele și copilul fără a se mai gândi la nimic, doar la cum să-și protejeze viața. Toată lumea trăiește clipe de teroare și zeci de mașini stau la graniță pentru a putea să traverseze țara.

”Este panică mare pentru că toată lumea vrea să plece de acolo. E aglomerație mare la vamă.

E normal că lumea e panicată, toți au familii, copii. Am lăsat mașina acasă, am trecut pe jos, nu pot să stau atât cu copilul. Mă așteaptă soțul în România. Sunt stresată, mi-am lăsat familie, mi-am lăsat tot acolo. Nu mi-am luat nimic în afară de documente și copil” ne-a spus femeia”, a spus ea pentru Antena 3.