Alina, amanta lui Vladimir Putin, a rupt tacerea! Gimnasta nu a mai fost vazuta de doi ani si jumatate

Presa din intreaga lume a relatat relatia dintre Vladimir Putin si gimnasta Alina Kabaeva. Sportiva medaliata cu aur la Olimpiada, acum in varsta de 38 de ani, a fost desemnata cea mai flexibila femeie din Rusia. Alina nu a mai gost vazuta in public de mai bien de doi ani si jumatate.

In aceasta dimineata, Rusia a invadat Ucraina. Vladimir Putin a facut anuntul printr-o transmisiune televizata, iar la scurt timp au inceput primele explo.zii in Ucraina. Desi a incercat sa-si tina ascunsa viata personala, de-a lungul timpului s-au aflat amanunte picante din viata presedintelui Rusiei. Vladimir Putin are o relatie de mai multi ani cu o gimnasta din Rusia, Alina Kabaeva, care nu a mai fost vazuta in public de mai bine de doi ani, de cand au aparut zvonuri ca ar fi nascut doi baieti gemeni intr-un spital din Moscova.

In urma cu sase luni, Alina Kabaeva a iesit in public si le-a transmis ginmastelor ruse că sunt ”pregătite să câștige” pentru țara lor la Jocurile Olimpice. Declarația sa, făcută prin intermediul Federației ruse de gimnastică, a venit la câteva zile după ce fanii s-au plâns că nu o pot contacta pe ”dispăruta” Kabaeva de ziua ei de naștere.

Kabaeva deține un trust media, National Media Group, cu publicații și posturi de televiziune, care îi aduc un venit de 8 milioane de lire sterline pe an, consemnează Mirror.co.uk.

De curând, deși nu a apărut în nicio poză sau filmare, Alina Kabaeva a transmis un mesaj echipei feminine de gimnastică. ”Sunt foarte bucuroasă că ne-am reîntors la viața pe care o aveam, cu antrenamente, competiții, turnee și Jocuri Olimpice.

Știu că fiecare dintre voi a muncit și s-a antrenat din greu, iar acum sunteți pregătite să câștigați pentru țara voastră, pentru cei care vă susțin.

Mă voi ruga pentru voi și voi urmări toate competițiile”, a fost mesajul Alinei, transmis prin intermediul Federației de gimnastică a Rusiei.

Dezvaluirile facute de fosta sotie a lui Vladimir Putin

Pe cât de cunoscut este liderul rus, atât de puține detalii se cunosc despre fosta lui soție, Lyudmila Ocheretnaya. Femeia a facut dezvaluiri cutremuratoare din timpul casniciei cu Vladimir Putin. Lyudmila Ocheretnaya a marturisit, intr-o biografie a lui Putin din 2002, publicata in Foreign Poliy, ca a fost nevoita sa dea nastere singura primului lor copil. Ea si-a adus aminte ca a chemat atunci un taxi care sa o duca la spital, pentru ca Vladimir Putin era plecat intr-o calatorie de afaceri.

Mai mult, Lyudmila a marturisit ca dupa ce sotul ei s-a intors acasa a decis sa o numeasca pe fiica lor Maria, dupa numele mamei sale, desi ea prefera Natacha: “Am fost in lacrimi, Dar apoi am realizat ca nu exista nicio alta optiune, fiica mea urma sa se numeasca Maria”.

Femeia povesteste ca Putin ar fi folosit tacticile KGB, agentia de securitate a Uniunii Sovietice, pentru a se asigura ca este de incredere si pentru a o verifica. Presa din Germania a publicat dosare ale agentiei de spionaj vest-germane BND in anul 2011, care il acuza pe Vladimir Putin ca si-ar fi ba.tut sotia. Lyudmila s-ar fi imprietenit cu un agent caruia i-ar fi marturisit ca sotul ei a folosit “viole.nta domestica si a avut numeroase aventuri amoroase”.