Moment emoționant! Soldat rus capturat, lăsat să-și sune părinții

Imagini cutremurătoare apar de la o oră la alta din Ucraina, iar atacurile Rusiei nu se opresc. Totuși, armata ucraineană continuă lupta și face tot posibilul să țină piept rușilor. În urmă cu puțin timp, un videoclip apărut pe Twitter arată momentul în care un soldat rus capturat a fost lăsat să-și sune părinții și să-i anunțe ce i se întâmplă.

Imaginile cu un soldat rus capturat, lăsat să-și sune părinții, au ajuns pe rețelele de socializare. Momentul este de-a dreptul emoționant, având în vedere că la telefon era mama lui și părea să nu înțeleagă ce i se întâmplă fiului ei.

Pe filmare apare soldatul rus capturat, care are capul vizibil tumefiat și îi vorbește mamei sale în timp ce un soldat ucrainean îi ține telefonul. Astfel, militarul prins și-a informat părinții că a fost înfrânt și este ținut captiv.

Între timp, atacurile armatei ruse asupra Ucrainei continuă. În această dimineață, un bloc de apartamente din Kiev a fost lovit de un o.buz rusesc. Parte din clădire a luat foc și a fost distrusă.

Atacuri coordonate cu rachete și artilerie au fost lansate în mai multe orașe ucrainene în ziua a treia de răz.boi.

Președintele Zelenski a refuzat oferta SUA de a fi evacuat din țară și a rămas în capitală. Sâmbătă dimineața, el a dezmințit informațiile potrivit cărora ar fi fugit din țară sau ar fi fost capturat și armata ucraineană s-ar fi predat, într-un videoclip postat pe rețelele de socializare. Liderul Ucrainei a subliniat că va continua să lupte pentru țara lui.