Diana Șoșoacă susține că ucrainenii s-au atacat singuri, pentru a da vina pe Vladimir Putin:

Chiar dacă răz.boiul din Ucraina afectează și îngrijorează populația, iar oamenii nu au știut cum să fugă cât mai repede din țară, Diana Șoșoacă susține că aceștia s-au atacat singuri, doar pentru a da vina pe Vladimir Putin. Ce răspuns a primit, în timpul unui live pe rețelele de socializare.

Deși răz.boiul din Ucraina îngrijorează populația, iar atacurile rușilor stârnesc teamă, unii consideră că civilii s-ar fi atacat singuri, pentru a da vina pe Vladimir Putin. Diana Șoșoacă susține acest lucru printr-un live pe rețelele de socializare.

„Unii spun că ucrainenii și-au bom.bardat propria țară pentru a da vina pe ruși. Uite, am pe cineva aici, ce ziceți?”, a spus Diana Șoșoacă.

În timp ce făcea live, Diana Șoșoacă a întrebat un bărbat de pe stradă dacă este de părere că ucrainenii s-ar fi atacat singuri și și-ar fi bom.bardat propria țară, doar pentru a da vina pe ruși. Aceasta ar fi pus întrebarea din cauza curiozității unui urmăritor de pe rețelele de socializare.

„Nu știu, așa am auzit și eu, dar nu vă pot spune, pentru că nu știu”, a răspuns un bărbat.

Întrebat ce părere are despre faptul că ucrainenii s-ar fi atacat singuri, bărbatul a spus că ar mai fi auzit acest lucru, dar nu este sigur. Totodată, omul a preferat să fie rezervat și să nu mărturisească nimic dacă nu știe cu certitudine.