Probleme grave pentru liderul de la Kremlin. Cine a îndrăznit

Pentru că nu toți oamenii din poporul rus sunt de acord cu răz.boiul pornit de Putin în Ucraina, mii de cetățeni au ieșit să protesteze și aproximativ 5.000 de militari refuză să intre pe frontul ucrainean.

Pentru a se impune deciziei lui Vladimir Putin de a invada Ucraina, mii de cetățeni au ieşit să protesteze în marile oraşe din Rusia împotriva deciziei de a ata.ca ţara vecină Ucraina.

Nici soldații, se pare, nu sunt de acord cu deciziile președintelui rus.

Decizia lui Vladimir Putin de a invada Ucraina este împiedicată din interiorul Rusiei. Aproape 5.000 de soldați au organizat un protest la Belgorod, oraș care se află aproape de granița cu Ucraina, declarând că refuză îmbarcarea în transportoare militare pentru a lupta în Ucraina.

Și militarii ruşi ar fi refuzat să meargă la răz.boi pentru că un asemenea conflict nu este prevăzut în contractele lor.

Adevăratul motiv al refuzului ar fi faptul că soldații se tem să intre nepregătiți pe frontul de răz.boi. Majoritatea militarilor trimişi în Rusia sunt tineri, iar unii dintre ei abia au împlinit 18 ani.

Ucrainenii din Legiunea Străină Franceză se vor putea implica în răz.boi cu echipamentul complet al Legiunii. Informația a fost anunțată de centrul de presă al Forțelor Terestre ale Forțelor Armate ale Ucrainei.

În felul acesta, Ucraina poate beneficia de ajutorul unor soldați foarte bine pregătiți.