Unde s-a ascuns Vladimir Putin: Locația secretă de unde dirijeaza totul

Potrivit unui profesor de origine rusa, citat de publicatia dailymail.co,uk, Vladmir Putin si-ar fi pus familia la adapost.

Liderul de la Kremlin si-ar fi asuns deja intreaga familie „intr-un adevarat oras subteran” in Siberia. Buncarul hi-tech ar fi ascuns undeva in Muntii Altai si a fost contruit in asa fel incat sa fie protejat si de un eventual raz.boi nuclear, ar fi confirmat valery Solovey, in varsta de 61 de ani.

Vladimir Putin si-ar fi ascuns familia intr-un buncar in Siberia
Fost profesor la Instititutul de Stat si Relatii Internationale din Moscova a mai declarat ca Putin ar avea si cateva probleme de sanatate ascunse de publicul rus si ar fi luat parte in secret la cateva ritualuuri samanice alaturi de Ministrul Apararii, Serghei Shoigu.

Cei mai multi, in Rusia il condamna pe Solovei ca lanseaza teorii conspirative iar saptamana trecuta ar fi fost interogat timp de sapte ore de catre autoritatile ruse din cauza afirmatiilor facute despre starea de sanatate a lui Putin si postarea pe care a facut-o pe Telegram. Locuinta profesorului ar fi fost si ea perchezitionata si mai multe dispozitive elecronice i-ar fi fost ridicate. Solovey a fost eliberat, insa cazul sau nu a fost inchis.

Stirea a venit ca urmare a celor mai recente bombar.damente ale Rusiei asupra Ucrainei, mai precis loviturile cu rache.ta in apropiere de Kiev si Karkov ducand la acuzatii conform carora Putin a comis cri.me de raz.boi dand bomb.e devastatoare asupra civililor lipsiti de aparare.

In weekend-ul trecut, presedintele Putin si-ar fi evacuat familia intr-un buncar special in caz de raz.boi nu.clear, a declarat profesorul intr-un video. Acest buncar este localizat in muntii Altai. De fapt, nu este un buncar, este un intreg oras sub pamant echipat cu tehnologie de ultima generatie. Sper ca asta sa insemne ceva pentru voi. Faptul ca Vladimir Putin isi trimite familia acolo. Solovey, care pretinde ca are informatii din interiorul Kremlinului, sustine ca acest oras subteran este construit la granita dintre Mongolia, China si Kazahstan, conform dailymail.co.uk.