Ce le interzice Vladimir Putin cetățenilor ruși. Președintele a emis un decret

În plin război cu Ucraina, Vladimir Putin a emis în această seară un decret ce îi vizează pe cetățenii ruși. Ce le interzice președintele să facă începând cu 2 martie.

Vladimir Putin a emis un decret prin care interzice scoaterea din Rusia a valutei cu o valoare de peste 10.000 de dolari. Anunțul a fost făcut în această seară de Kremlin printr-un comunicat.

Decretul pe care președintele rus l-a emis va interzice acest lucru începând cu ziua de miercuri, 2 martie. Astfel, prin acest decret președintele rus impune o limită în ceea ce privește valuta cu care se poate ieși din țară în plin răz.boi cu Ucraina.

Tot în această seară, trupele ruse au pătruns în orașul Herson din sudul Ucrainei, însă momentan situația se află sub control. Forțele ucrainene dețin controlul asupra clădirii administrației municipale a orașului, a anunțat Vadin Danisenko, consilier al ministrului de interne ucrainean, potrivit Reuters.

Vladimir Putin a afirmat că Ucraina trebuie să recunoască regiunile separatiste din estul țării, iar totodată, să recunoască suveranitatea Rusiei asupra Crimeei, astfel încât răzb.oiul dintre țara vecină României și Rusia să înceteze.

Până atunci însă seria bombardame.ntelor continuă, iar situația e una extrem de complicată. De la zi la zi au loc tot mai multe atacuri, iar mii de persoane își pierd viața, iar altele sunt rănite sau rămân pe drumuri.