Ce succes a anuntat presedintele Zelenski in urma cu putin timp

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a avut o nouă apariție publică și a transmis un mesaj special prin care să își încurajeze poporul, declarațiile președintelui venind ca o speranță pentru locuitorii Ucrainei. Iată care este, de fapt, situația în Ucraina și ce se întâmplă la fața locului!

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a transmis un nou mesaj încurajator pentru poporul său. Cu toate acestea, președintele este conștient de faptul că este ținta numărul unu a lui Vladimir Putin, așa cum el a mărturisit.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat cu câteva minute în urmă că aproximativ 6.000 de sold.ați ruși au fost u.ciși în primele șase zile de răz.boi. Astăzi s-a împlinit fix o săptămână de la in.vazia rușilor în Ucraina.

Volodimir Zelenski și-a încurajat poporul, chiar și în aceste situații, extrem de tensionate. Din nefericire, în urma ata.curilor rușilor, numeroși civili, printre care și copii, au fost om.orâți cu bes.tialitate.

”Astăzi, ucrainenii sunt un simbol al invincib.ilității, un simbol că oamenii din orice țară pot deveni cei mai buni oameni de pe pământ, în orice moment. Glorie Ucrainei”, a adăugat Volodimir Zelenski.

Oficialii ruși nu au confirmat informațiile
Deocamdată, oficialii din Rusia nu au confirmat informațiile conform cărora aproximativ 6.000 de sol.dați ruși au fost u.ciși până acum.

Memorialul Holocaustului Babyn Yar din Kiev a fost lo.vit marți de o ra.chetă lansată de ar.mata lui Vladimir Putin. În consecință, președintele Ucrainei a declarat că Moscova „țintește să ne șteargă istoria”.

Forțele ruse continuă in.vazia prin Ucraina, din mai multe direcții, în timp ce ucrainenii, conduși de președintele Volodymr Zelenski, opun „rezistență puternică”, potrivit oficialilor americani. Ata.cul a început pe 24 februarie, când președintele rus Vladimir Putin a anunțat o „operație mili.tară specială”.