Replica incredila a Oanei Zavoranu dupa ce a aflat ca Pepe e tata din nou

Recent, Pepe a dat vestea cea mare, și anume că o să devină tată pentru a treia oară! Fericit din cale afară că iubita lui o să-i facă un băiețel, artistul nu s-a sfiit și a făcut anunțul chiar de pe scenă. A primit mii de felicitări, însă totodată și-au făcut simțită prezența și fostele iubiri, cum ar fi Oana Zăvoranu. Iată ce a spus bruneta despre marele eveniment anunțat de cântăreț!

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că între Oana Zăvoranu și Pepe a fost o frumoasă poveste de dragoste care a durat mai mulți ani, iar veste despărțirii a zguduit showbiz-ul românesc în urmă cu 12 ani!

Ei bine, deși ambii și-au refăcut viața după despărțire, în continuare Oana Zăvoranu nu poate să nu reacționeze când vine vorba de Pepe. Căsătorită de mai mulți ani în aceste momente, frumoasa brunetă nu a ezitat și a avut o primă reacție când a aflat că fostul ei partener de viață o să fie tată pentru a treia oară.

Imediat după ce Pepe a făcut marea veste chiar de pe scenă, la insistențele fanilor, Oana Zăvoranu a scirs pe rețelele ei de socializare că nu o interesează deloc trecutul și cu atât mai puțin de artist.

„Pascu este cel mai neinteresant subiect pentru mine. Eu nu traiesc în trecut ci în prezent și in viitor”, a scris Oana Zăvoranu în mediul online.

Pepe, primul copil împreună cu Yasmine Ody
Când vine vorba despre viața sentimentală, Pepe a trecut prin numeroase despărțiri. Chiar atunci când credea că și-a găsit sufletul pereche, și mariajul cu mama celor două fetițe s-a dovedit a fi cu adevărat un eșec.

Ei bine însă, după divorțul răsunător, artistul a întâlnit-o pe Yasmine Ody, cea alături de care radiază de feiricire în aceste momente și totodată cea care o să-l facă tată pentru a treia oară, de data aceasta având și un băiețel.

De asemenea, Yasmine Ody are o relație extrem de frumoasă cu cele două fiice din mariajul eșuat al artistului, care s-au bucurat enorm când au aflat că vor avea un frățior.