Ce reactie a avut un ucrainean cand a primit nota de plata la un restaurant din Romania

Oleg, un tânăr ucrainean care a venit în România după ce țara sa natală a fost invadată de către Rusia, a rămas pur ți simplu șocat de preţurile din supermarketurile şi restaurantele din România.

Ucraineanul susține că ar fi mâncat aproape o lună în ţara natală din banii pe care i-a plătit în România doar pentru o cină.

„Aveţi preţuri ca în Elveţia, mai mari şi ca în Franţa, nu aş putea trăi aici. N-am înţeles cum o pot face românii care sunt plătiţi cu 300 de euro. Noi avem salarii şi mai mici, dar nu avem preţurile din România. La Kiev ar fi fost revoltă dacă se întâmpla asta”, a spus ucraineanul. El a povestit că a mâncat împreună cu soţia într-un restaurant din Cluj şi a suferit un adevărat şoc când a primit nota de plată.

„Am calculat vreo 70 de euro echivalentul în lei, dar de banii ăştia mâncam aproape o lună acasă, în Ucraina. Iar dacă mergeam într-un restaurant acasă, am fi plătit poate şi de 10 ori mai puţin. E scumpă, tare scumpă România şi nu înţeleg cum pot trăi oamenii săraci de aici cu aşa preţuri”, a mai spus bărbatul citat de Adevărul.