Cine este vedeta internațională care a venit din Londra special pentru ziua Biancăi Drăgușanu. Au dansat împreună toată noaptea

A fost chemată la ziua de naștere a Biancăi Drăgușanu, așa că fără să stea prea mult pe gânduri și-a luat cea mai sexy ținută și s-a urcat în avion. Vedeta internațională extrem de cunoscută și bomba sexy a showbiz-ului românesc au dansat împreună până în zorii zilei. Bineînțeles, dedicațiile ”fără număr” nu au lipsit.

Bianca Drăgușanu și-a organizat o petrecere de ziua ei de naștere la care alte doamne și domnișoare doar visează. Blondina și-a invitat prietenii la unul dintre cele mai luxoase restaurante din Capitală.

Mai multe nume grele din lumea muzicii românești au fost prezente și au încântat invitații la ziua de naștere a Biancăi Drăgușanu. Blondina nu a stat deloc jos și a luat fiecare invitat la dans. Bineînțeles, și Gabi Bădălău a fost în centrul atenției.

Fără dar și poate, Bianca Drăgușanu a furat privirile tuturor. Îmbrăcată într-o rochie lungă, cu despicătură adâncă pe picior, plină de paiete, bomba sexy a fost deliciul invitaților. Blondina a dansat neîncetat pe piesele lui Tzancă Uraganu, invitat și el la petrecerea fastuoasă.

Ei bine, una dintre cele mai cunoscute vedete internaționale stabilită în Londra a fost și ea invitat de onoare la ziua de naștere a partenerei de viață a lui Gabi Bădălău. Este vorba despre nimeni alta decât Jessica Alves.

De la Rodrigo Alves la păpușa umană Barbie
Cu siguranță ați văzut-o cel puțin o singură dată pe Jessica Alves pe primele pagini ale ziarelor mondene. A devenit faimoasă datorită multiplelor operații plastice care au transformat-o în „păpușa umană Ken”, atrăgând o mulțime de urmăritori pe rețelele sociale și faimă globală.

Brazilianul Rodrigo Alves a fost mai fericit ca niciodată în momentul în care a devenit, oficial, femeie. Inițial, a investit bani grei pentru a deveni bărbatul Ken, iar ulterior și-a dat seama că, în realitate, își dorește să fie păpușă Barbie.

Jessica Alves are peste 4 milioane de urmăritori pe contul ei personal de Instagram, acolo unde pozează extrem de incendiar.

Așadar, Jessica Alves și Bianca Drăgușanu au petrecut și s-au pozat împreună. Vedeta s-a bucurat și de un tort spectaculos, iar toți invitații au avut grijă să întrețină atmosfera și să o uimească pe Bianca Drăgușanu cu daruri scumpe.