Zelenski, un nou mesaj adresat lumii: „Nu am vazut niciun lider mondial…”

Volodimir Zelenski, Presedintele Ucrainei, a transmis un nou mesaj, in care a spus ca Dumnezeu nu va uita suferintele prin care trece poporul sau si va veni si Ziua Judecatii. El considera ca sanctiunile impuse de occidentali Rusiei ca fiind insuficiente.

“Astazi este o duminica binecuvantata. Dar nu vom ierta sute si sute de victime. Mii si mii de suferinte. Si Dumnezeu nu va ierta. Nu azi. Nu maine. Niciodata. Si in locul celor iertati, va fi Ziua Judecatii”, a scris Volodimir Zelenski, le contul sau de Facebook.

″Ii vom pedepsi pe toti cei care au comis atro.citati in acest raz.boi. Vom gasi fiecare nenorocit care a bom.bardat orasele noastre, oamenii nostri, care au tras cu ra.chete, care au dat ordine. Vei avea un loc linistit pe acest pamant doar cand vei fi in mor.mant. Rusia a anuntat ca maine va bom.barda intreprinderile noastre din industria de aparare. Cele mai multe dintre ele sunt situate in orasele noastre, cu civili in jur. Este o cri.ma, pur si simplu o cri.ma.

Si nu am vazut niciun lider mondial reactionand la asta astazi, niciun politician occidental. Ganditi-va la sentimentul de neputinta pe care il au ocupantii daca isi anunta atro.citatile din timp! Totul pentru ca nu exista nicio reactie. Niciun cuvant. E ca si cum toti liderii occidentali erau plecati astazi. Sper ca macar veti observa asta maine si veti reactiona.

O familie de patru persoane a fost u.cisa la Irpen. Un barbat, o femeie si doi copii. In drum, cand incercau sa plece. O intreaga familie. Cate astfel de familii au mu.rit in Ucraina. Indrazneala agresorului este un semnal clar pentru Occident ca sanctiunile impuse nu sunt suficiente. Nu se poate ascunde aceasta realitate. Nu se pot ascunde noile cri.me din Ucraina”, a declarat presedintele ucrainean.

El a mai spus ca este recunoscator fiecarui ucrainean care a ramas sa apere tara, dar este constient ca unii sunt nevoiti sa plece.