Cine este și cum arată sosia lui Vladimir Putin. Locuiește în Polonia

Slawek Sobala are 53 de ani și de 8 ani este singura sosie al liderului rus. Acest job i-a adus venituri uriașe. Slawek Sobala locuiește în prezent la Wroclaw, Polonia, acolo unde există o mare comunitate de ucraineni. Viața lui a devenit mult mai zbuciumată din prima zi de răz.boi, 24 februarie 2022.

Sosia poloneză al lui Vladimir Putin a petrecut aproape un deceniu profitând de această asemănare izbitoare dar, pe măsură ce Vladimir Putin a atacat Ucraina, se teme să nu fie omo.rât în curând.

Timp de opt ani, Slawek Sobala, în vârstă de 53 de ani, a avut distincția de a fi singura sosie a lui Vladimir Putin din lume. În ciuda faptului că aceasta nu era slujba lui cu normă întreagă, el și-a petrecut cea mai bună parte a ultimului deceniu profitând de această asemănare.

În tot acest timp, nu a renunțat la slujba pe care o avea. Cu toate acestea, cum Rusia se apropie acum de capitala Ucrainei, Kiev, Slawek Sobala a confirmat că se teme pentru viața lui și că nu se mai bucură de aspectul său unic.

„Înainte de răz.boi nu mă temeam pentru siguranța mea pe stradă, dar acum, când a început răz.boiul, de când Putin a atacat Ucraina, îmi este puțin frică pentru că în orașul nostru Wroclaw sunt mulți oameni din Ucraina care lucrează și locuiesc aici. Au fost de multe ori acești oameni mi-au spus că semăn cu Putin, iar acum, din cauza răz.boiului, mă tem că acești oameni ar putea fi supărați sau agresivi când mă văd”, a declarat bărbatul.

Sosia președintelui rus are o situație financiară cât se poate de bună. Conduce o companie de transport, însă veniturile uriașe le primește atunci când participă la diferite evenimente în calitate de sosie a lui Vladimir Putin.

Bărbatul a mai povestit că a dorit să stea de vorbă cu Vladimir Putin pentru a-i spune să oprească răz.boiul, însă cererea lui nu a fost acceptată.

Președintele Rusiei a devenit unul dintre cele mai controversate personaje de pe scena mondială după lansarea invaziei armatei sale în Ucraina.

Conduse de SUA, națiunile occidentale au impus o serie de sancțiuni dure, lăsând economia rusă în pragul colapsului. Chiar și cei mai convinși aliați ai lui Vladimir Putin par să se fi distanțat de el, cu excepția președintelui Belarusului, Alexander Lukașenko, și a fostului președinte american, Donald Trump.