Imagini rare cu Mirela Vaida și mama ei. Ce meserie are, de fapt, femeia care i-a dat viață prezentatoarei

Astăzi, de Ziua Internațională a Femeii, Mirela Vaida a postat mai multe imagini rare, extrem de emoționante, cu cea care i-a dat viață. Prezentatoarea de la Acces Direct a luat la rând toate fotografiile din cutia cu amintiri și și-a uimit fanii cu poze nemaivăzute până acum cu ea și mama ei.

Mirela Vaida este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are un partener de viață care o iubește nebunește și este o mamă model pentru cei trei copii pe care îi au împreună, dar are parte de un succes răsunător și în carieră.

Cu toate acestea, Mirela Vaida nu uită niciodată de cea care i-a dat viață. Nu vorbește prea des despre ea, iar mama ei preferă să stea departe de luminile reflectoarelor și nu a apărut niciodată pe micile ecrane.

De Ziua Internațională a Femeii, Mirela Vaida a scos ”de la naftalină” fotografii vechi cu ea și mama ei. În imagini, mama sa o ținea în brațe, iar celebra prezentatoare de la Acces Direct era doar un bebeluș.

Puțini știu că mama Mirelei Vaida este cadru didactic. Prezentatoarea TV a mărturisit în puținele sale declarații despre mama ei că o apreciază extrem de tare pe cea care i-a dat viață și că îi este în continuare model.

Mirela Vaida are numai cuvinte de laudă la adresa mamei ei
Mama prezentatoarei „Acces Direct” de la Antena 1 este profesoară pentru elevii de la o școală din Iași. Cele două seamănă ca două picături de apă, iar fanii au rămas uimiți de asemănarea de-a dreptul izbitoare.

„Sunt mândră de mama mea! Mereu un bun român și un păstrător de tradiții pentru toate generațiile de elevi care i-au trecut prin mână”, spunea acum ceva timp Mirela Vaida despre mama ei.