Vladimir Putin este român?! Informația care aruncă în aer tot ce știm despre cel mai controversat lideri al planetei

Vladimir Putin este român?! Războiul dintre Rusia și Ucraina a declanșat spaimă în întreaga Europa. Președintele rus este, cel mai probabil, cel mai controversat lider al întregii lumi. Numele lui se află pe buzele tuturor oamenilor, iar acțiunile sale înfricoșează pe oricine. Cu toate astea, este posibil ca Vladimir Putin să aibă rădăcini românești.

Vladimir Putin este român?! Informația care aruncă în aer tot ce știm despre cel mai controversat lideri al planetei
Vladimir Putin este fără doar și poate cel mai discutat lider al zilelor noastre. Odată cu izbucnirea răz.boiului în Ucraina, președintele rus și-a însușit multe critici din partea întregii populații, fiind acuzat că și-a trimis la moa.rte soldații. Cu toate astea, cel mai dureros este faptul că în urma acestui răz.boi sunt uci.și civili și copii. Trecutul lui Vladimir Putin este învăluit în mister, iar încă de la începuturile sale în politică, originile sale au fost puse la îndoială. Un jurnalist rus a declarat în urmă cu câțiva ani că Vladimir Putin ar avea rădăcini puternice din România.

Unul dintre cele mai controversate zvonuri este că liderul de la Kremlin ar avea, de fapt, origini românești. Bunicul său ar fi fost un român pe nume Vladimir Putina. Jurnalistul rus susține că are dovezi prin care poate demonstra că Putin ar fi român și că s-ar trage din Moldova. De asemenea, acesta mai spune că stră-stră-bunicul lui Putin ar fi luptat alături de Dimitrie Cantemir. „Astfel, stră-străbunicul lui Vladimir Putin ar fi fost român din Basarabia şi s-ar fi numit Vladimir Putină. Vladimir Putină ar fi fost unul dintre cei 400 de soldaţi din garda personală a lui Dimitrie Cantemir, cu care acesta s-ar fi retras în Rusia după o bătălie pierdută la Stănileşti, pe Prut, în 1711. Strămoşul lui Putin ar fi fost chiar decorat de ţarul Petru cel Mare pentru loialitate. Potrivit tradiției rusești, în familia Putină, pe linie paternă, toți primii născuți au fost numiți Vladimir. Astfel, generație după generație, au urmat o serie de Vladimiri. Unul dintre aceștia, Vladimir Vladimirovici Putină, bunicul lui Putin, ar fi fost bucătarul personal al lui Stalin”, conform onlinereport.ro.

Ce obiceiuri zilnice are Vladimir Putin
Jurnalistul britanic Ben Judah a adunat în ultimii trei ani, numeroase informații despre Vladimir Putin. În 2014, acesta a publicat detalii legate de obiceiurile liderului rus în cartea sa ”Fragile Empire: How Russia Fell in and Out of Love with Vladimir Putin”. Conform acestuia, liderul de la Kremlin obișnuiește să se trezească târziu diminețile, iar micul dejun îl servește la ora 12.00. De multe ori servește o omletă sau un bol cu terci, câteva ouă de prepelită dar și suc de fructe. După ce servește masa, Putin bea cafea, după care face exerciții fizice și înoată timp de două ore.

Liderul de la Moscova preferă să lucreze abia după-amiază, iar primul lucru pe care îl are pe lista de activități fiind citirea notelor informative. Când călătorește în alte țări, lucrurile se complică. Oriunde stă, totul este înlocuit, fie că este vorba despre cearșafuri, articole de toaletă sau boluri cu fructe. Putin nu acceptă niciodată mâncare de la o gazdă care nu a fost autorizată mai întâi de Kremlin. Nu consumă alcool, dar preferă să mănânce înghețată cu fistic atunci când are poftă de ceva dulce. Vladimit Putin este iubitor de animale. Acesta are un labrador negru de 15 ani, un Akita Inu și un câine Karakachan.