Bianca Drăgușanu, extrem de dezamăgită de cadourile pe care le-a primit. Blondina s-a dezlănțuit:

Bianca Drăgușanu tună și fulgeră pe Internet! Blondina s-a dezlănțuit, după ce a deschis cadourile de la ziua ei de naștere. În urmă cu câteva zile, bomba sexy a showbiz-ului românesc a organizat o petrecere de lux de ziua ei, unde au fost prezente numai nume grele din lumea showbiz-ului. Cu toate acestea, unele cadouri au dezamăgit-o.

Bianca Drăgușanu a postat mai multe videoclipuri pe contul său personal de Instagram unde a povestit ce s-a întâmplat, de fapt, la ziua ei de naștere. Blondina a spus că a avut în jur de 50 de invitați.

Cu toate acestea, la locația de lux unde și-a organizat ziua de naștere au ajuns în jur de 60 de persoane, așadar unii nu au fost invitați în mod direct, ci au ajuns la petrecere prin diferite legături cu alți invitați, însă Bianca Drăgușanu spune că acest lucru nu a deranjat-o.

Ei bine, după petrecere, Bianca Drăgușanu s-a apucat să deschidă zecile de cadouri pe care le-a primit. Unii invitați i-au dat bani, iar alții i-au cumpărat bijuterii ori alte cadouri care îi sunt pe plac. Blondina a povestit că unii prieteni au întrebat-o dinainte ce își dorește de ziua ei de naștere.

Totul a fost bine și frumos până în momentul în care blondina a ajuns la un cadou care a dezamăgit-o în totalitate. Le-a adresat cuvinte extrem de dure celor care i l-au adus și i-a jignit în ultimul hal.

Bianca Drăgușanu, replici extrem de dure la adresa unor invitate
Bianca Drăgușanu s-a simțit și ea, la rândul ei, jignită, în momentul în care a deschis punga de cadou și a observat un odorizant de baie, un săpun și trei trandafiri de săpun. De asemenea, blondina a declarat că știe cine sunt persoanele care i-au făcut un asemenea cadou.

Pe de altă parte, Bianca Drăgușanu a dezvăluit că cele două personaje sunt destul de cunoscute în lumea showbiz-ului românesc și există posibilitatea să fie de cetățenie rusă, deoarece pe săpunul pe care l-au oferit erau scrise mai multe rânduri în această limbă.

Bianca Drăgușanu a mai spus că ar fi preferat să primească o felicitare de la persoanele respective, fără niciun cadou, deoarece stă foarte bine din punct de vedere financiar și ar fi preferat să se bucure de prezența invitaților ei.

”Ce cadou poate să îți facă o cretinoidă din asta care vine cu o pungă. Mai bine, dracu’, nu puneai nimic în pungă. Vii cu un săpun? Du-te dra.cu’ de aici că ești proastă. Mai ai și magazin de haine. Aștept scuze din partea ta, că altfel promit că te dau în vileag. Ia-te și spală-te tu cu el. N-ai cum, dă-te-n papucu’ meu! N-ai cum să vii cu săpun și cu trandafiri de plastic. Dacă tu ești o c@%^$!@$ nu înseamnă că și eu sunt la fel. Eu am cașcaval, știi ce zic? Și nu mă interesează”, a spus Bianca Drăgușanu.