Cristina Demetrescu, previziuni despre Putin. „Pana de Paste va fi una dintre cele mai grele…”

Cristina Demetrescu a postat o analiza astrala a evenimentelor cu care se confrunta Ucraina, si intreaga omenire.

„Lilith in zodia comunicarii si a scrisului isi face resimtita influenta asupra multor lucruri care se spun si se scriu. Mesajele sunt atat de contradictorii, incat pot spune, cate capete atatea scenarii de raz.boi. Toti cei care scriu sunt sau par inteligenti, doar ca Lilith ne da toane si genereaza Subiectivitate, cu toata cartea si intuitia din arsenalul de skills-uri. O zi e bine, o zi e rau. Bipolara perioada.

Toate astea dupa o pan.demie, vor avea efecte pe termen lung in psihicul nostru. Ne culcam cu adrenalina, ne trezim cu adrenalina. Pana cand? Nu e un subiect de la care sa te poti deconecta”, a scris astrologul pe pagina sa de Facebook.

Astrologul Cristina Demestrescu, previziuni despre momentul in care Putin ar putea sa piarda conducerea Rusiei
„Exista in perioada urmatoare 3 puncte culminante ale acestui moment, care daca sunteti atenti, ce darama pe o parte, intareste pe alta parte. Deja se vorbeste despre intrarea Romaniei in Schengen, aderarea Ucrainei si Moldovei la UE, dar si intrarea Finlandei in NATO. De ceva vreme am pomenit despre faptul ca noi, cel putin vom trage foloase, caci Jupiter aflat pe casa relatiilor cu strainatatea ne ajuta la expansiune.

Primul moment culminant
Un moment culminant, intelegand prin culminanta un varf, peste care nu mai poti escalada, este cuprins intre 2 martie ora 1 si 4 martie ora 19, folosind marja de 1grd+/-, a conjunctiei Marte/Pluton. In Capricorn, semn de pamant, momentul culminant se refera la luptele terestre.

Unii zic ca raz.boiul acum incepe si ca Putin doar s-a jucat cu ucrainenii pana acum. Pai Putin e din ce in ce mai sarac. Trimite trupelor rusesti mancare expirata din 2015. In curand toata armata rusa in frunte cu trupele Wagner si cecenii se vor c…. pe ei. Imi cer scuze. Pentru puncte.

Aceasta conjunctie este pe casa joasa pentru Putin, pe casa Racului, casa emotionala si reprezinta zilele acestea marele vulcan emotional al unui om neputincios, care cand nu mai are cu ce, ameninta cu ce-i mai rau. Rabufnirea este astfel emotionala si neputincioasa.

In 6 martie Marte intra in Varsator, iar Varsatorul este mai modern, are legatura cu arme moderne, cu flota aeriana, iar cuvantul „nuclear” nu va disparea din discutii. Nici pericolul degajarii radiatiilor radioactive datorita tampitilor care bom.bardeaza atat de aproape de centralele nucleare nu a trecut.

Al doilea moment culminant
Al doilea moment culminant este 23-25 martie atunci cand Marte, planeta raz.boiului, capatand o traiectorie mai imprevizibila in Varsator va face careu cu Uranus. Tot atunci Destinul trece peste steaua demon Algol.

Este un moment rau, dar este cel mai tensionat moment care poate inflama acel gen de energie despre care va spuneam ca poate intoarce absolut totul impotriva lui Putin. Uranus, Varsatorul au legatura cu armele nu.cleare, dar aduc deopotriva si blocaje fara precedent in destinul acestui monstru caruia i se infunda tot, daca ma iau dupa niste legi Universale simple. Una din ele spune ca deja stie ca a pornit ceva gresit, dar pentru ca nu poate renunta, va pierde din ce in ce mai mult, adica tot. Nu Putin sta cu degetul pe butonul rosu.

Putin e mai departe de butonul rosu decat lungimea meselor la care isi tine interlocutorii. La Putin totul se bazeaza pe comanda si trebuie sa recunosc ca are o forta, nu doar agresiva, posesiva, ci si hipnotica la adresa multor.

La un moment dat, nefolosirea corecta a acestei energii, darama toata vraja si ajungi sa vezi un om atat de hipnotic si puternic in toata vulnerabilitatea si hidosenia lui. Uranus, Varsatorul au legatura si cu cercul de „prieteni” sau cei care au sustinut politica distructiva a lui Putin, iar careul mentionat mai sus, fisureaza serios acest cerc.

Spre deosebire de soldatii tineri despre care se spune ca au plecat la un raz.boi unde nu stiu bine ce fac, cercul de ministri si comandanti ai lui Putin stie. Iar situatia dupa 6 martie devine din ce in ce mai critica, mai neuniforma, mai eterogena, nu mai gandesc toti ca unul, rup lantul de iubire.

Al treilea moment culminant
Al treilea si ultimul moment culminant este 4 aprilie cand Marte/Saturn in conjunctie perfecta fac careu la Uranus/Luna. Traim de ceva vreme cu Saturn in Varsator ce ne invata fortat lectii colective, iar careul cu Uranus, activat mereu de alte si alte tranzite, o face intr-o maniera atat de imprevizibila, noua, cum nu am mai trait niciodata. 4 aprilie este o zi istorica cu reputatie fatidica pentru Bucuresti, inca de la bom.bardamentele din 1944.

In aceasta zi, aceasta conjunctie trece peste Fundul Cerului pe harta lui Putin, cel mai jos punct, cel mai vulnerabil pentru el, iar in opozitie cu energia diabolica Pluton/Lilith/Kharma o mare uratenie ce sta pe casa puterii si a functiei sale, descriindu-l perfect ca pe un dictator, va crea efectul de bumerang a acestei puteri disctructive ce se va intoarce cu o forta uriasa inapoi spre el.

Aceste aspecte rele se refera si la criza umanitara, bani, hrana, iar pana de Paste va fi una dintre cele mai grele cruci ale Europei.

Pe 8 aprilie Marte va intra in careu si cu axa Nodurilor Lunare, Destin/Karma si cam gata cu perioada aceasta si cu momentele ce ar putea sa ma puna pe ganduri..

Nu uitati ce am spus ieri si alaltaieri despre Luna Noua-Jupiter-Neptun in Pesti. Este specifica rugaciunilor si minunilor. O lunatie are grija sa vegheze o luna intreaga, iar in ciuda tuturor aparentelor, exista protectie. Daca va indoiti de asta, dati putere raului!

Mai bine dati unfollow pesimistilor si negativistilor”, este mesajul Cristinei Demetrescu.