Vladimir Putin, declarat inapt de KGB: ”Măcar o dată, spionajul rus nu s-a înșelat”

Vladimir Putin, declarat inapt de KGB. Președintele Rusiei a urmat cursurile Institutului Andropov al KGB și se pare că acesta a fost declarat inapt. Fostul agent KGB Srghei Jinov a făcut declarații șocante despre Vladimir Putin. Acesta a explicat de ce este atât de înverșunat pe statul ucrainean.

Vladimir Putin, declarat inapt de KGB: ”Măcar o dată, spionajul rus nu s-a înșelat”
Vladimir Putin a invadat Ucraina în urmă cu mai bine de două săptămâni, luând viețile a mii de civili ucraineni. Fostul agent KGB Serghei Jinov a vorbit despre comportamentul lui Putin, făcând dezvăluri șocante. Potrivit Le Figaro, Sergehi a explicat cum este posibil să acționeze președintele rus, dar și de ce este fixat pe Ucraina. Serghei a spus că în KGB, agenții erau instruiți să mintă. „Vladimir Putin a servit mai întâi nouă ani în poliția politică și apoi în contrainformații la Leningrad, azi Sankt Petersburg înainte de a fi trimis pentru douăsprezece luni la Institutul Andropov din Moscova”,a spus fostul agent KGB.

Jirnov susține că actualul președinte rus a fost declarat inapt pentru această carieră, după ce a urmat timp de un an cursurile instituției sovietice. ”La finalul acestui an de studiu, instructorii l-au declarat inapt, fiind considerat incapabil să evalueze corect deciziile pe care le lua și consecințele acestor decizii asupra sa și asupra KGB. A fost retrimis la Leningrad înainte de a fi trimis în Republica Democrată Germană, și a fost ofițer de legătură într-un oraș de provincie. Pentru noi, spionii din KGB, acesta era un post fără importanță. Iată că principiul lui Peter s-a verificat în toată splendoarea sa: locotenent-colonelul Putin și-a atins limita competențelor. Măcar o dată, spionajul rus nu s-a înșelat”, a declarat pentru Le Figaro fostul spion Serghei Jirnov.

Fostul agent KGB a mai spus că instrucția în cadrul instituției a URSS, a jucat un rol important în cariera politică a lui Putin. Conform acestuia, Vladimir Putin și-a construit în KGB garda de apropiați care l-au ajutat să preia puterea totală. În 2015, fostul maior KGB , Iuri Svet îi ironiza pe liderul rus. Cei doi ar fi fost colegi de studii. “Putin nu a lucrat niciodată în spionaj”, “are abilităti intelectuale mediocre și e complexat”, “este o marioneta obedienta”, spunea el.

Care era complexul lui Putin la KGB
Svet nu a avut cuvinte de laudă despre personalitatea liderului de la Kremlin. Conform acestuia, Vladimir Putin este o persoană complexată din cauza staturii sale mărunte. “Am vorbit cu oameni care îl știau pe Putin înainte de a deveni președinte. Toți au observat că, pe lângă abilitățile intelectuale mediocre, este extraordinar de complexat. Putin era frustrat de statura sa măruntă, un complex care i se citește pe fata. De asta a intrat în KGB și s-a apucat de judo, ca sa compenseze cumva acest complex”, spunea Svet.

Mai mult, fostul maior a mai spus că actualul președinte al Rusiei era poreclit în KGB “Ciot”, apoi “Molie” , iar acum i se spune “Botox”, din cauza presupuselor operatii estetice la care s-a supus. Întrebat cum a reușit Putin să ajungă să aibă o asemenea putere, fostul maior al KGB a spus următoarele cuvinte: “E o tradiție în sistemul politic rusesc ca rahatul să urce la suprafață”. Svet susține că Putin a fost ales ca o marionetă obedientă, iar în viziunea sa, acesta poate fi dat jos de cei care l-au pus la putere.