Ce făcea iubita lui Vladimir Putin în timp ce Rusia pregătea atacul din Ucraina

Alina Kabaeva (АЛИНА КАБАЕВА), iubita lui Vladimir Putin, trăiește fericită sub atenta observație a liderului de la Kremlin. Fosta gimnastă, despre care se spune că este ascunsă în Elveția împreună cu copiii președintelui Rusiei, se află la Moscova. Aceasta a fost filmată în ipostaze inde.cente în timp ce liderii țării ei plănuiau războiul din Ucraina.

Rusia ține foarte multe la aparențe, motiv pentru care dezinformarea și cenzura înfloresc pe zi ce trece. Cum rușii sunt rupți de realitatea de peste granițele propriei țări, fiind informați permanent în legătură cu „denazificarea” și salvarea fraților ucraineni din ghearele fasciștilor, așa și restul lumii nu poate privi peste zidurile imperiului condus cu mână de fier de către Vladimir Putin.

O informație, însă, a circulat între cele „două lumi” complet distincte. Alina Kabaeva, rusoaica cu două medalii olimpice, 14 medalii de Campionat Mondial și 25 de medalii la Campionatele Europene, s-ar fi iubit cu Vladimir Putin. Speculațiile asupra acestui amantlâc au apărut încă de pe vremea când președintele Rusiei era căsătorit cu prima sa soție, Ludmila Alecsandrova (Putin).

În 2008, publicația Moskovsky Korrespondent anunța faptul că Putin urma să divorțeze pentru a se căsători cu Kabaeva. Ulterior, ziarul a fost închis și Ludmila a mai rămas „prima doamnă a Rusiei” până la pronunțarea divorțului din anul 2014. În 2016, Alina Kabaeva a fost văzută purtând un inel pe degetul inelar. Cu toate că bijuteria a stat permanent pe mâna ei, iubita lui Vladimir Putin a evitat orice întrebare legată de inel.

Kremlinul a negat vehement de-a lungul anilor legătura lui Putin cu Alina Kabaeva. Mai mult, chiar președintele Rusiei a avut o ieșire nervoasă după ce a fost întrebat direct de o posibilă legătură amoroasă cu fosta gimnastă:

„Întotdeauna am avut un sentiment negativ despre oamenii care își vâră nasul năuc și fanteziile erotice în viața altor oameni”, a spus Putin.

Iubita lui Vladimir Putin nu este dispărută!
The Sun publica în octombrie 2020 un articol exclusiv cu titlul: „FATA LUI VLAD DISPARE Fosta gimnastă cu aur olimpic, în vârstă de 37 de ani, a dispărut după zvonurile că a avut gemeni cu Vladimir Putin”.

Publicația nota următoarele:

„Putin este un om extrem de discret. El și-a ascuns cele două fiice adulte sub acte de identitate false de ani de zile.

Chiar și acum, deși vorbește despre ele ocazional, nu le numește niciodată. Dacă Alina i-a născut copiii, ascunderea ei ar putea fi unul dintre cele mai puternice indicii care arată acest lucru.

Este obsedat pentru securitatea familiei sale.”

Potrivit aceleiași surse, Alina Kabaeva ar fi dispărută încă din 2018. Însă, lucrurile stau complet diferit. Svetlana Horkina, una dintre cele mai mari gimnaste ale lumii și o emblemă a sportului din Rusia, s-a fotografiat alături de Alina chiar pe final de 2021 și a postat fotografia pe Instagram. Și alte persoane s-au fotografiat în ultima vreme cu iubita lui Putin, printre care se numără: Ekaterina Sirotina (regizor, coregraf, senior antrenor al echipei naționale de juniori a Federației Ruse la gimnastică ritmică – descriere Telegram); Irina Borisovna Zenovka (coregrafă rusă care a coregrafiat pentru echipa Națională Rusă în gimnastică ritmică); Arina și Dina Averins (surorile gimnaste din Rusia), dar și mulți alți gimnaști antrenați la Moscova.

Nu este de mirare că toată lumea bună a gimnasticii din Rusia se pozează cu iubita lui Vladimir Putin. Alina Kabaeva deține „Fundația Caritabilă Alina Kabaeva” și oferă, după cum scrie chiar în descrierea site-ului, „asistență familiilor nevoiașe cu venituri mici și copiilor cu dizabilități, implementează programe pentru protejarea maternității și a copilăriei, susține sportul de masă și cultura fizică.”.

Iar pe lângă muncă în folosul gimnasticii din Rusia, Alina Kabaeva se mai și distrează. Pe data 18 decembrie 2021, Lala Kramarenko, o gimnastă din Rusia în vârstă de 17 ani, a postat fotografii cu Alina Kabaeva, dar și un filmuleț în care fosta gimnastă dansează extrem de energică, la o petrecere.

Pe un Fan Page Alina Kabaeva, unul etichetat în mai multe postări chiar de către gimnasta Lala Kramarenko, apar și mai mute imagini cu de la petrecerea în care iubita lui Putin a încins ringul de dans. Cu alte cuvinte, în timp ce la Kremlin se pregătea răz.boiul militar din Ucraina, Kabaeva era foarte implicată în petrecerile date alături de sportivii din Rusia.