Gretta Vedler a dispărut după ce l-a jignit pe președinte. S-a aflat cine a fost, de fapt, vinovat

Cada.vrul unui model din Rusia a fost găsit într-o valiză. Gretta Vedler, în vârstă de 23 de ani, a fost uc.isă la o lună după ce l-a catalogat pe președintele Vladimir Putin drept „psihopat”. Tânăra era dispărută de un an, iar acum s-a aflat cine a fost, de fapt, vinovat de cri.mă.

Gretta Vedler, în vârstă de 23 de ani, a fost găsită moar.tă la o lună după ce a postat mai multe mesaje pe rețelele de socializare prin care îl cataloga pe președintele Vladimir Putin drept „psihopat”.

Tânăra era model și a fost dată dispărută de mai bine de un an. Dmitri Korovin, fostul ei iubit, a mărturisit în fața autorităților că a su.grumat-o pe Gretta Vedler după o ceartă pentru bani. Acesta susține că a stat trei zile într-o cameră de hotel cu cada.vrul.

Fostul iubit al tinerei este vinovat de uci.derea ei. Dmitri Korovin a ținut să precizeze că a cumpărat o valiză în care a pus trupul neînsuflețit și l-a lăsat în portbagajul unei mașini pentru mai bine de un an.

Pentru a ascunde cri.ma, tânărul a postat pe rețelele de socializare ale Grettei Vedler. Dmitri Korovin a vrut să îi facă pe toți oamenii că modelul este încă în viață, chiar dacă aceasta a fost uci.să cu sân.ge rece.

Toți cei care o cunoșteau pe Gretta Vedler nu s-au gândit o clipă că fostul ei ar fi fost vinovat de cri.mă. Tânăra a fost uci.să la doar o lună după ce a postat mai multe mesaje de jignire la adresa lui Vladimir Putin.