O tânără din Ucraina a filmat condițiile dintr-un adăpost pentru refugiați, iar clipurile au devenit imediat virale!

După ce armata rusă condusă de Vladimir Putin a atacat Ucraina, în urmă cu câteva săptămâni, mai mulți cetățeni ucraineni au fost nevoiți să fugă din țara lor pentru a se feri de răz.boiul dintre cele două țări.

Astfel, o mulțime de femei, mame cu copii, dar și tineri au ajuns în România, aici unde au fost primiți foarte bine. Românii s-au mobilizat pentru a realiza condiții refugiaților ucraineni, dar și pentru a le pune la dispoziție strictul necesar, asta pentru a nu duce lipsă de nimic până când conflictul dintre cele două țări se va încheia și se vor putea reîntoarce în țara lor.

Așadar, mai multe videoclipuri realizate de refugiații ucraineni în adăposturile din România au făcut înconjurul internetului, mulțumindu-le românilor pentru suportul oferit. Așa s-a întâmplat și în cazul unei tinere din Ucraina, care a postat pe TikTok un filmuleț în care le prezenta internauților condițiile dintr-un adăpost din Galați, acesta fiind improvizat chiar într-o sală de sport a unei școli.

Tânără a suprins în filmare ce primesc refugiații într-un adăpost din România
Ucraineanca a postat două videoclipuri pe platforma de socializare. În primul filmuleț, aceasta a surpins numărul mare de paturi care se află în interiorul sălii de sport din Galați, acolo unde a fost improvizat adăpostul pentru refugiați, iar în cel de-al doilea, tânăra le-a arătat utilizatorilor de pe TikTok ce primesc refugiații pe timpul șederii în locul respectiv.

Astfel, cetățenii ucraineni au totul asigurat, fără a duce lipsă de nimic, motiv pentru care în descrierea filmulețului, tânăra ucraineancă a ținut să mulțumească pentru condițiile oferite, dar și pentru suportul pe care românii l-au acordat refugiaților ucraineni.

„Ce primesc ucrainenii într-un adăpost românesc: multe paturi, mâncare, apă, haine, produse de îngrijire personală, concert pentru Ziua Femeii, cadouri pentru Ziua Fmeii, loc de joacă, loc pentru artă”, a scris ucraineancă pe TikTok.

@valleorie Thank you, Galați 🙏🏻❤️ #ukraine #🇺🇦 ♬ Che La Luna – Louis Prima