Cleopatra Stratan l-a jignit pe Bursucu, în direct la TV! Nici că s-a mai putut tăia la montaj

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, soțul ei, au fost invitați la emisiunea „Dimineața cu noi”, prezentată de Viviana Sposub, Bursucu și George Tănase.

S-au căsătorit în vara anului trecut, iar inelul de logodnă l-a primit imediat cum artista a împlinit vârsta de 18 de ani. Mulți s-au întrebat dacă vor face pasul cel mare acum, dacă vor deveni părinți în perioadă următoare. Invitați la emisiunea „Dimineața cu noi”, această curiozitate a avut-o și Bursucu, așa că a decis să îi întrebe dacă vor face un copil.

Cleopatra Stratan, replică jignitoare pentru Bursucu în direct
Cleopatra Stratan și soțul ei au fost invitați azi la emisiunea matinală de la Kanal D. Cei doi artiști au vorbit despre ultimele noutăți din viața lor, dar și despre ce proiecte au în plan pentru următoarea perioadă. Ei bine, la un moment dat, Bursucu i-a întrebat dacă au de gând să facă un copil.

Întrebarea a deranjat-o destul de tare pe cântăreață și a decis să îi dea replică imediat prezentatorului. Iată dialogul dintre cei doi.

„Bursucu: Ce faceți voi, copilași drăgălași?

Cleopatra Stratan: Noi am venit cu ceva nou, dar nu neapărat pe plan muzical. Adică, pe plan muzical avem proiecte nelansate, urmează să le lansăm anul ăsta. Dar avem proiecte pe mai multe planuri.

  • Bursucu: Vreți să faceți copii?
  • Cleopatra Stratan: Nu, nu!
  • Bursucu: Era prima întrebare a oricărui idiot, de asta mă.
  • Cleopatra Stratan: Și ai intrat și tu în rând cu ei, nu?
  • Bursucu: Exact. Bravo! Normal, nu? Haideți, spune-ți planurile”.

Ce proiecte au în desfășurare
După acel dialog spumos între invitată și prezentator, Cleopatra și Edward au început să vorbească despre proiectele pe care le au în desfășurare la momentul actual. Aceștia se lansează în modă, cu prima colecție de haine, care se numește Cledy.

„Ne dezvoltăm pe plan fashion. Facem colecția noastră de haine, care se numește Cledy. Urmează să lansăm prima noastră colecție. Lucrăm cu o echipă care ne ajută cu producția, dar ce ține de design și ilustrație… jumătate dintre ele ne aparțin. Adică sunt și ideile noastre”, a spus Cleopatra Stran.