Oana, soția lui Viorel Lis, anunt neasteptat! ”Nu credeam”

Viorel Lis are probleme grave de sănătate, iar recent fostul primar al Capitalei a făcut un infract. Soția lui, Oana, s-a gândit la ce e mai rău, iar aceasta a dat câteva telefoane și i-a cumpărat loc de veci. Nici fostul edil nu a crezut că se mai întoarce acasă vreodată.

Viorel Lis a trecut prin momente extrem de grele, asta după ce în urmă cu doar câteva zile acesta a făcut un infarct. Fostul primar al Capitalei a ajuns de urgență la spital și a fost operat, însă a crezut că nu va supraviețui peste această problemă gravă de sănătate.

Oana, soția lui, a mărturisit într-o emisiune TV că la aflarea veștii că acesta are infarct, ea s-a gândit deja la ce e mai rău, astfel că i-a achiziționat rapid și un loc de veci cu ajutorul verișoarei lui.

”Nu credeam că se mai întoarce acasă. M-am pregătit așa. Sincer, Viorel nu avea nici loc de veci, am vorbit cu verișoarea lui și i-am făcut un loc de veci”, a spus Oana Lis.

Viorel Lis a precizat că a știut din prima clipă că lucrurile sunt extrem de grave și că viața îi e pusă în pericol. Ea a spus că nu a crezut că va mai veni vreodată acasă și să fie alături de Oana.

”Comunica cu mine mereu medicul, era clar că era ceva periculos, ceva ce ar fi putut să se termine. M-am gândit la ce e mai rău, eram sigur că nu o să mă mai întorc acasă, eram aproape sigur că nu o să mai văd casa și nu o s-o mai văd pe Oana”, a spus Viorel Lis.

Mai mult de atât, fostul edil al Bucureștiului mai spune că știe că e foarte bolnav și că toate organele din corp îi sunt afectate, astfel că nu mai are multe șanse la viață. Cu toate astea, Oana Lis zice că e puternic și ca nu a venit timpul să plece din această lume.

”L-am făcut acum pentru că acum s-a nimărit și am prea multe ca să mai pot să trec peste tot (n.r locul de veci). În corpul meu nu e ceva care să nu fie bolnav. Am tot felul de boli, unele mai ușoare.