Dana Budeanu, declarație controversată: „Rusia nu ne e duşman!”

Autointitulata stilistă a vedetelor, Dana Budeanu, și-a făcut publică opinia despre răz.boiul din Ucraina, explicând dedesubturile acestui conflict. Vedeta consideră că această invazie a avut loc cu complicitatea Chinei și a Statelor Unite ale Americii. Mai mult, Dana Budeanu că în afară de părțile implicate în conflict, foarte afectate vor fi și statele Uniunii Europene.

Dana Budeanu este o figură binecunoscută pentru sinceritatea debordantă dar și replicile dure pe care le dă atunci când abordează un subiect. În vârstă de 42 de ani, cunoscuta vedetă este mama a două fete, gemene, din mariajul cu Radu Budeanu, încheiat prin divorț în urmă cu aproape 10 ani.

Creatoarea vestimentară Dana Budeanu, cunoscută şi pentru comentariile sale pe diverse teme de interes, cum ar fi pandemia de Covid, a publicat pe aplicaţia sa, numită Verdict App, un text în care explică dedesubturile răz.boiului din Ucraina. Dana Budeanu susţine că războiul din Ucraina a fost declanşat de Rusia în acord cu China şi, poate chiar şi cu SUA, iar singurele care vor fi afectate de acest conflict armat vor fi statele membre ale Uniunii Europene.

„Orice om inteligent poate realiza că ne aflăm în mijlocul pregătirilor pentru cadoul otrăvit oferit Uniunii Europene. Personal consider că tot ceea ce vedem este o înţelegere tripartită între Rusia, China şi SUA, ascunsă inteligent sub «nebunia lui Putin». Este evident că parteneriatul ruso-chinez funcţionează, dar este foarte posibil ca şi SUA să aibă un loc de invitat la această masă. Singurul mare jucător care încasează şi reacţionează la evenimente este UE. Europa de azi este un continent dominat de interesele punctuale ale unor state, profund incapabilă să mai traseze un viitor comun viabil şi predictibil.

Cadoul otrăvit oferit de Rusia va fi criza refugiaţilor. Valurile de migraţie realizate sub bagheta lui Merkel au tulburat continentul european acum câţiva ani ducând spre ieşirea Marii Britanii din UE. Acest răz.boi în desfăşurare va crea o situaţie infinit mai complicată pentru demagogii europeni, care se vor trezi peste noapte cu milioane sau zeci de milioane de ucraineni cu statut de refugiat. De abia atunci, vom vedea soluţiile inteligente gândite de Timmermans şi alţi necrozaţi de la Bruxelles pentru poporul ucrainean. Încurajările pe Facebook nu ţin de foame, sete sau acoperiş”, consideră Dana Munteanu.

Cunoscuta stilistă este de părere că Vladimir Putin nu are interesul să ocupe întreaga Ucraină, ci doar se va limita la controlul teritoriului la est de Kiev. În tot acest timp, însă, restul țării va fi spulberat, logistica militară şi infrastructura fiind distruse sub privirile progresiste ale liderilor occidentali.

„Ceea ce vedem acum este o lecţie dură servită nemilos de o putere militară ignorata prea mult timp din noua ordine mondială imaginată de SUA după sfârşitul Răz.boiului Rece. Rusia a fost umilita sistematic în anii 90 şi apoi primită doar în anticamera noii reaşezări globale. Acest dispreţ a fost înghiţit de Putin pentru ani întregi, până când SUA s-a decis să administreze şi ultima aroganta, invitarea Georgiei şi Ucrainei în NATO. Ceea ce s-a întâmplat cu Georgia ştim cu toţii, un alt caz clasic de cretinism occidental decontat de oamenii nevinovaţi. Zelenski de azi este doar o copie a lui Saakashvili de atunci. Acelaşi scenariu cu alţi actori în rol de servitori amabili ai SUA”, mai scrie stilista.

„Zelenski, un actor devenit marionetă a Occidentului cu acceptul lui Putin”
„Liderii politici adevăraţi ştiu că viaţa reală este dură şi cinică. Politicienii adevăraţi ştiu că ţările mici trebuie să joace pe sârmă între marile puteri. Zelenski nu este un lider. Zelenski este doar un actor devenit marioneta a Occidentului cu acceptul lui Putin. Zelenski nu este un erou şi este suficient să vezi imaginile cu refugiaţii pentru a înţelege asta.

Aşa cum Bucureştiul îngheaţă în frig sub privirile gingaşe şi nevinovate ale lui Nicusor Dan, aşa ucrainenii rămân fără ţară şi viitor sub live-urile lui Zelenski. Aceasta este unica realitate, restul sunt comentarii de prisos. Toţi cei care au o doză de inteligenta ştiu că Putin pregăteşte acest pas din 2015, după ce s-a lămurit că nimeni nu va respecta pactul de la Minsk. Doar cineva demn de studiourile TV de azi din România poate crede că o invazie pregătită de ani de zile se va opri în noroi, lipsa de combustibil sau strigătele de vitejie ale lui Zelenski aplaudate idiot în Occident”, mai spune vedeta.

Totodată, Dana Budeanu, vorbind despre răz.boiul din Ucraina, consideră că România trebuie să se conducă după deviza potrivit căreia America nu ne este prietenă, iar Rusia nu ne este duşman.