Ultimă oră! Starea lui Traian Băsescu, din ce în ce mai gravă

Starea lui Traian Băsescu se înrăutățește. Este în stare gravă la spital, potrivit unui apropiat ai săi, Lucian Iliescu.

Cătălin Lucian Iliescu, fost senator și prieten cu Traian Băsescu, a declarat că starea de sănătate a fostului președinte al României este una gravă.

„E o stare gravă, nu este bine deloc. Nu mai vorbeste, si-a pierdu t vocea. La Spitalul Militar inițial a refuzat internarea. În urma unui AVC… asta pare, o semipareză. În general, cei care suferă AVC își pierd vorbirea”, a declarat Lucian Iliescu, potrivit RomâniaTV.

Traian Băsescu este internat, acum, într-o clinică privată din Bruxelles, după ce ar fi suferit un accident vascular cerebral.

Medicii nu au spus prea multe despre fostul președinte în momentul acesta. Traian Băsescu este internat de miercuri la Bruxelles, iar tratamentul este complicat, familia suferă și protocolul este strict. Familia nu are permisiunea să-l vadă și nu pot afla informații despre el decât prin telefon.
Zilele trecute, s-a vehiculat că Traian Băsescu ar urma să fie operat de urgenţă, iar intervenţia pe care o vor face medicii din străinătate nu putea fi efectuată în România.

Alte informații spuneau că fostul preşedinte Traian Băsescu ar mai fi fost internat în spital în ultima perioadă. Săptămâna trecută, Traian Băsescu ar fi mers la Spitalul Militar din București pentru analize medicale.

Traian Băsescu a mai fost operat în Franța la spitalul Charles de Gaulle din Paris, unde a suferit transplant de aortă.

„Eu am făcut o operație în care m-a operat un chirurg foarte tânăr care a ajuns profesor șef de secție. Mi-a înlocuit aorta. O operație pe care nu o putea face nimeni. Nu era român, dar nici francez. Acest profesor, deși foarte tânăr nu a fost cenzurat de sistemul de profesori care este la noi și care nu lasă niciun tânăr să se ridice”, spunea, atunci, Traian Băsescu.
Problemele de sănătate ale fostului preşedinte ar fi apărut după ce Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) a decis miercuri că a fost colaborator al Securității. În urma deciziei Instanţei, fostul preşedinte pierde toate beneficiile pe are le are un fost şef de stat din România.