Lavinia Pârva, decizie radicală, după ce am prins-o pe Irina Fodor acasă la Ştefan Bănică Jr

Lavinia Pârva, soția lui Ștefan Bănică Jr., a făcut publice noi dezvăluiri despre ce modificări vrea să facă în viața sa, după ce Irina Fodor a fost surprinsă a fost suprinsă de paparazzi în locuința lor.

Ștefan Bănică Jr. și Irina Fodor, prezentatoare TV și soția lui Răzvan Fodor, lucrează împreună pentru show-ul „Dancing on Ice: Vis în doi”, difuzat pe Antena 1. rece,t. cei doi au fost surprinși în alte ipostaze, însă nu sunt doar profesionale.

Ștefan Bănică Jr și Irina Fodor au fost surprinși împreună
Ștefan Bănică Jr a fost văzut cum o conduce în locuința sa pe nimeni alta decât Irina Fodor, cei doi intrând prin garaj. Irina Fodor a fost văzută cum a coborât din mașina personală și a intra împreună cu Ștefan Bănică în casa artistului. După câteva ore, Irina Fodor a ieșit din casa acestuia, iar după spusele lor motivul pentru care ar fi făcut această vizită ar fi strict profesional.

Decizia Laviniei Pârva, după ce Ștefan Bănică Jr. a fost surprins cu Irina Fodor
Soția lui Ștefan Bănică Jr. nu s-a putut abține după ce toată situația a fost făcută publică și a vrut să transmită comunității sale ce decizie a luat, la doar câteva zile de la eveniment.

Prin intermediul unei rețele de socializare, aceasta le-a transmis fanilor că a început procedurile pentru slăbire. Mai mult, se pare că evită orice discuție cu privire la acest incident și se comportă de parcă Irina Fodor nu a fost acasă la Ștefan Bănică Jr.

Vedeta continuă să fie activă în mediul online, așa cum făcea de obicei, fără nimic ieșit din comun. Excepție face doar faptul că s-a apucat de slăbit și a mers la o clinică cu tratamente de remodelare corporală de lux. Se pare că bruneta a început un adevărat proces de remodelare și a început mai multe proceduri care purifică organismul și ajută la o slăbire rapidă, fără efort.