Aurel Pădureanu, cuvinete grele la adresa lui Nicole Cherry, nepoata lui. Soțul Corneliei Catanga e dezamăgit:

Aurel Pădureanu e rudă cu familia lui Nicole Cherry, asta deoarece bunica cântăreței e sora acestuia. Cu toate că fac parte din același neam, între aceștia nu există o legătură. Soțul regretatei Corneliei Catanga susțin că au ajutat-o pe cântăreță, însă nu au primit niciun mulțumesc din partea ei sau a părinților săi.

Aurel Pădureanu trece prin clipe grele, asta după ce anul trecut regretata Cornelia Catanga a mu.rit pe data de 26 martie din cauza CO.VID-19. De atunci, bărbatul trebuie să trăiască alături de fiul său, dar care de asemenea traversează o perioadă cruntă.

Bărbatul susține că presa îl mai bagă în seamă, căci familia lui nu vorbește cu el. Aici Aurel Pădureanu a vorbit chiar despre rudele apropiate și anume Nicole Cherry și părinții săi. Se știe foarte bine că Aurel Pădureanu e frate cu bunica artistei, astfel că mama cântăreței precum și Nicole Cherry îi sunt nepoate.

“Te uită ea, familia, darămite cei străini. Nu mă mai sună nimeni să vadă dacă sunt bine, pentru că nu mai au nici un interes, nu mai trăieşte Cornelia, ce să facem. Voi, presa, mai sunaţi să mă întrebaţi cum mă mai simt, dar în rest… nimeni. Îmi pare şi mie rău, că oamenii ar trebui să fie mai buni şi mai calzi mereu, nu doar în sărbători”, a spus el pentru Click.ro.

Aurel Pădureanu a mărturisit că recent a fost ziua de naștere a mamei lui Nicole Cherry, iar familia acesteia ar fi trebuit să-l cheme și pe Alex, copilului lui, la eveniment, asta pentru a mai putea uita de ceea ce se întâmplă și pentru a sta în sânul familiei.

”Nu cerem nimic, nici un ban, ci doar puţină compasiune. Parcă de băiatul meu, de Alex, îmi pare rău, pentru că lui ar trebui să i se dea aşa un pic de atenţie, să fie scos din starea asta. Uite, a fost ziua mamei lui Nicole Cherry, putea să îl cheme şi pe el să mai uite un pic. Mama lui Nicole e nepoata mea, iar bunica ei e sora mea. Deci suntem fraţi”, a mai zis Aurel Pădureanu.

Ce a spus soțul Corneliei Catanga de familia lui Nicole Cherry
Mai mult de atât, Aurel Pădureanu a avut și cuvinte grele la adresa lui Nicole Cherry și a părinților săi. Soțul Corneliei Catanga spune că regretata artistă a dus-o pe Nicole Cherry când era mică la televiziune și a încercat să o promoveze peste tot și să o ajute cu tot ce poate.

Cu toate astea însă, Aurel Pădureanu mărturisește că niciodată nu a vorbit public despre Cornelia Catanga și niciodată nu i-au mulțumit pentru ceea ce a făcut pentru ea și pentru primii pași în lumea muzicii.

”Când era mică, Cornelia a luat-o de mână şi a dus-o la Titus Munteanu şi i-a spus să aibă grijă de ea. A băgat-o la televiziunea copiilor, a ajutat-o peste tot. Păcat, păcat că se uită lucrurile astea, nu au zis niciodată un mulţumesc, sau să spună public despre Cornelia”, a mai spus Aurel Pădureanu, dezamăgit de ce se întâmplă.