Ce diferență de vârstă este între Jorge și soția lui, Ramona. „Mulți au bârfit-o. Pe noi nu ne-a interesat niciodată ce spun ceilalți”

Din anul 2013, Jorge este căsătorit cu Ramona Prodea, alături de care are un fiu, David, în vârstă de 5 ani. Din prima căsnicie cu Alina Crăciun (acum Laufer), Jorge mai are o fată, Karina, în vârstă de 13 ani. La rândul ei, dintr-o relație anterioară, Ramona are o fiică, Ilinca, în vârstă de 19 ani.

Invitat în emisiunea „La Măruță”, Jorge a dezvăluit că anul 2022 este „magic” pentru familia lui. „Anul acesta este magic pentru noi. E anul celebrărilor, dacă aș putea spune. Ne-am făcut planuri pentru niște vacanțe special pentru că eu fac 40 de ani, soția mea face 50, Ilinca face 20, Karina face 14, iar David a făcut 5. Dar a venit răz.boiul, unde să te mai duci acum?”, a mărturisit Jorge.

Despre diferența de vârstă de 10 ani dintre el și soția lui, solistul a spus: „Noi am avut și avem în continuare o poveste foarte interesantă, eu și soția mea. Mulți au bârfit-o. Dar, când găsești un om care te înțelege din cap până în picioare, când ți-e bine și când ți-e rău, când simți o conexiune puternică, nu mai contează ce spun ceilalți. Nu mai contează nimic. Noi am ales să ne trăim viața în universul nostru. Nu ne-a interesat niciodată ce spun ceilalți. Nu mă mai interesează demult dacă fac bine sau rău în ochii altora”.

„Impedimentul este doar în mintea și în preconcepția noastră. Inițial am avut o reținere, însă viața mi-a demonstrat că am făcut cea mai bună alegere și, după ani de zile conștientizezi că nici măcar nu a fost alegerea ta, ci așa a fost planul divin. David bătea din picior acolo unde era el și ne șoptea: «Haideți fraților, combinați-vă că vreau să vin»”, mai spunea Jorge în septembrie 2020, pentru Click!.

„Relația noastră a fost una de business la început. Nici nu se punea problema de a fi împreună, dar să ne mai și căsătorim. Uite că am ajuns unde nimeni nu credea că vom ajunge, cu mai multă iubire, respect și recunoștință că ne-am întâlnit și am creat o familie.