Femeile din armata ucraineană, rase în cap de soldații lui Vladimir Putin

Forțele lui Vladimir Putin stârnesc îngrijorare și nu au limite în acest răz.boi sân.geros. 15 femei din armata ucraineană au fost rase în cap de ruși, după ce au fost luate prizoniere. Anunțul a fost făcut de Dmytro Lubinets, șeful Comisiei pentru Drepturile Omului din parlamentul Ucrainei, printr-o postare pe rețelele de socializare.

Mai multe femei din armata ucraineană au fost rase în cap de forțele președintelui rus Vladimir Putin, după ce au fost luate prizoniere. Parlamentul din țara vecină a publicat o imagine cu acestea pe rețelele de socializare.

Potrivit primelor informații, dar și celor publicate de Dmytro Lubinets, șeful Comisiei pentru Drepturile Omului din parlamentul Ucrainei, cele 15 femei din armată au fost eliberate după un schimb cu Rusia. Acestea au fost capturate și ținute prizoniere într-un loc cu 86 de soldați.

„Ne-am întors prizonierii – 86 de soldați, inclusiv 15 femei. Au fost bărbieriți vi.olent… În semn de umilință, aroganță și dispreț. Astfel de atrocități au fost comise de fasciști în lagărele de concentrare, care au stran.gulat prizonierii și apoi și-au folosit părul. Deci cum diferă acțiunile ocupanților ruși de fasciști? Nimic! Sunt și mai răi, wow! În Irpen, Rashisti a împușc.at fete și femei, iar apoi s-a dus pe tancuri! Gândește-te la asta! Ăștia nu sunt oameni, ăștia nici măcar animale nu sunt! Aceasta este o abominație”, a scris Dmytro Lubinets, șeful Comisiei pentru Drepturile Omului din parlamentul Ucrainei.

În cursul zilei de ieri, cele 15 femei s-au întors acasă, dar familiie au rămas șocate, mai ales pentru că acestea au fost rase în cap de armata lui Vladimir Putin. Dmytro Lubinets, șeful Comisiei pentru Drepturile Omului din parlamentul Ucrainei, susține prin postarea de pe rețelele de socializare că femeile au rămas fără păr pentru că rușii au vrut să le umilească, arătând dispreț și aroganță.

Ce mesaj a transmis șeful Comisiei pentru Drepturile Omului din parlamentul Ucrainei
Dmytro Lubinets a ținut să precizeze în postarea respectivă că acțiunea armatei lui Vladimir Putin se aseamănă foarte mult cu cele făcute de fasciști, adăugând faptul că rușii ar fi mult mai răi. Femei și fete din Irpen au fost împușcate și călcate cu tancuri. Forețele din Rusia arată că nu au limite când vine vorba de acest război sângeros.

„Sunt sigur că vom învăța și mai multe despre crimele împotriva militarilor și civililor ucraineni. Toate acestea vor deveni baza Tribunalului de la Haga. Părul celor mai frumoase femei din lume va crește, mulțumesc lui Dumnezeu că sunt în siguranță. Și creiere și rasiști cum n-au fost, deci nu vor fi. Arzi în iad!”, a adăugat acesta.

Situația din Ucraina continuă să fie îngrijorătoare, iar oamenii nevinovați m.or în ră.zboi. Oamenii speră la pace și așteaptă negocierile dintre cele două delegații din Ucraina și Rusia.