Laurențiu Reghecampf, însoțit de Corina Caciuc la proces?

A mai rămas foarte puțin timp până când Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf vor sta față-n față la tribunal. Vedeta va veni cu copiii ei, însă antrenorul oare vine cu Corina Caciuc? Ce spune Anamaria Prodan cu doar puțin timp înainte de marea întâlnire.

În doar câteva zeci de minute Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se întâlnesc după multe luni de la despărțire. Cei doi vor sta față-n față la tribunal, acolo unde se judecă divorțul. Impresara a anunțat la Antena Stars că vine însoțită de copiii ei, dar oare Reghecampf vine cu Corina Caciuc?

Într-un interviu recent, impresara a mărturisit că nu o interesează dacă Laurențiu Reghecampf vine însoțit de Corina Caciuc, însă a mai spus că acestuia îi este frică de partenera cu care se află în aceste momente și care îi va oferi un băiat peste câteva zile.

Anamaria Prodan a precizat că Laurențiu Reghecampf e speriat să vorbească și abia așteaptă să-i vadă reacția peste puțin timp.

”Poate să vină cu cine vrea. Nu e treaba noastră! Oricum știm că îi e frică de amant.ă și nu îndrăznește să sune sau să își vadă copiii. El e un gen mai fricos. Mai supus, de fel, în fața amantelo.r cu trecut glorios. Își revine el când se trezește singur, pe drumuri”, a spus Anamaria Prodan pentru Click.ro.

Deși e al doilea termen în procesul de divorț, Anamaria Prodan a mai spus că e sigură că acest proces nu va fi deloc unul simplu și rapid, asta deoarece așteaptă ca Laurențiu Reghecampf să-i aducă tot ce i-a furat din casă.

Impresara nu vrea ca acest divorț să se încheie până nu antrenorul nu îi înapoiează toate bunurile și banii pe care ea susține că încă soțul ei i-a luat din casă atunci când a decis să rupă această căsnicie.

”Procesul nu are cum să se termine, căci trebuie să strângă de pe unde a dat jumătatea mea de avere și a copiilor. Durează ceva cred”, a mai spus Anamaria Prodan pentru sursa citată.