Veste cruntă! S-a intamplat in urma cu putin timp

Vladimir Putin nu traversează deloc o perioadă bună în aceste momente! Recent, președintele rus a aflat crunta veste că un apropiat de al său a încetat din viață chiar la spital. Iată despre cine este vorba, de fapt!

Este a 42 -a zi de răz.boi între Rusia și Ucraina, iar veștile proaste continuă să apară pentru Vladimir Putin. Nu, de data aceasta nu este o informație venită de pe câmpul de luptă, ci direct din partea apropiaților.

Vestea tulburătoare a venit din partea lui Veaceslav Volodin, președintele Dumei de Stat a Federației Ruse, care a anunțat moar.tea liderului formaţiunii naţionaliste Partidul Liberal Democrat din Rusia (PLDR), Vladimir Jirinovski.

Vladimir Jirinovski a fost internat într-un spital din Moscova în stare gravă din cauza complicațiilor CO.VID-19, unde a stat mai multe săptămâni. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru el, astfel că au declarat dece.sul.

„După o suferință gravă și îndelungată, Vladimir Volfovici Jirinovski a mu.rit. Un politician strălucitor, talentat, un om care a înțeles profund cum funcționează lumea și a prevăzut multe. A fost mereu în centrul evenimentelor.” a scris Volodin pe canalul său Telegram.

Cine era Vladimir Jirinovski, apropiatul lui Vladimir Putin
Vladimir Jirinovski a murit la vârsta de 79 de ani, însă cu toate astea, vestea cutremurătoare a venit ca un șoc pentru toți apropiații, mai ales pentru Vladimir Putin, asta fiindcă erau unele dintre persoanele cu care se înțelegea foarte bine.

Reamintim că Vladimir Jirinovski a mai fost declarat dece.dat și pe data de 25 martie, însă la scurt timp zvonurile au fost anulate, starea lui de sănătate fiind una extrem de gravă. Încă de pe atunci starea lui de sănătate era una extrem de gravă, unde medicii nu mai puteau face nimic.

De asemenea, o serie de informații false a mai apărut și legate de va.ccinul Co.vid-19 pe care acesta l-ar fi făcut nu o dată, nu de două ori, ci chiar de opt, astfel că zvonurile au fost imediat infirmate.