Clarvăzătoarea Maria Gheorghiu, anunț șoc despre Elena Udrea: ”O să i se întâmple ceva rău în arest”

Clarvăzătoarea Maria Gheorghiu a făcut un anunț șoc despre Elena Udrea, asta după ce fosta politiciană a fost condamnată astăzi la închi.soare. Maria Ghoorghiu a mărturisit că acestia i se va întâmpla ceva rău în închi.soare.

Viața Elenei Udrea nu va fi deloc ușoară în închi.soare, asta după ce azi s-a decis condamnarea definitivă la șase ani de arest a fostei politiciene. Aceasta va trebui să-și execute pedeapsa în spatele gratiilor, însă se pare că va fi extrem de greu.

În direct la Antena Stars, clarvăzătoarea Maria Gheorghiu a anunțat că Elena Udrea va fi în pericol în arest, asta deoarece ceva rău i se va întâmpla. Ea a mărturisit încă din anul 2018, de la prima condamnare, că nu îi va fi bine în închis.oare și cu toate că a trecut prin arest, se pare că acum pericolul o va aștepta.

”Până acum nu s-a îndeplinit ceea ce am scris eu în 2018, și anume că viața Elenei Udrea în închisoare va fi pusă în pericol. Dacă până acum a scăpat cu bine, s-ar putea ca de acum încolo viața Elenei Udrea să fie în pericol în închi.soare.

Chiar i se va întâmpla ceva. S-ar putea să i se întâmple ceva rău în închi.soare. În acest arest va fi pusă viața în pericol a Elenei Udrea”, a anunțat Maria Gheorghiu la Antena Stars.