De câte ori va avea voie Elena Udrea să-și vadă fiica de 3 ani? Fostul politician a recunoscut că acesta e punctul ei slab

Ieri dimineață, în jurul ore 11:00, Elena Udrea a reușit să fugă din țară, în Bulgaria, chiar cu câteva ore înainte de sentința judecătărească. Însă nu a plecat singură, ci însoțită de un bărbat într-o limuzină!

Fostul ministru și-a lăsat familia în România și a fugit doar cu bărbatul surprins în mașina de lux.

Bărbatul care a însoțit-o pe tot parcursul zilei de ieri este Alexandru Vasile, în vârstă de 49 de ani care a fost angajat de către aceasta pe post de șofer personal. Poliția a emis mandat de urmărire generală pe numele ei.

Ulterior, s-a aflat că Elena Udrea a fugit cu telefonul mobil, ceea ce a ușurat misiunea polițiștilor în acțiunea de a o găsi. Prin emiterea unui mandat, autorităților le este permis să localizeze telefonul persoanei urmărite. În imaginile prezentate de către autoritățile bulgare Elena Udrea părea că vorbește cu cineva la telefon. Mașina în care se afla ea și șoferul a fost oprită la Kulata, în Bulgaria.

Elena Udrea va avea regim de maximă siguranță în momentul încarcerării
Elena Udrea a fost condamnată definitiv la șase ani de închi.soare în dosarul Gala Bute, recursul în anulare formulat de avocatul acesteia, a fost respins. Fostul ministru a reușit să părăsească țara, timp în care polițiștii au căutat-o în zadar la domiciliul ei. Totuși autoritățile s-au mobilizat și Elena Udrea a fost reținută la granița Bulgariei cu Grecia. Potrivit avocatului Raluca Pană, Elena Udrea va avea regim de maximă siguranță în primul an al încarcerării.

Când își va putea vedea fetița?
Sursele spun că odată cu încarcerarea ei în penitenciar, Elena Udrea va avea multe restricții, iar cea mai greu de suportat va fi cea legată de fetița ei, pe Eva Maria pe care o va putea vedea doar o dată pe săptămână.

Elena Udrea va avea regim de maximă siguranță. Prin regimul de maximă siguranță, Elena Udrea se va supune unor restricții clare ca de exemplu posibilitatea de a lucra doar în interiorul penitenciarului la bibliotecă sau bucătărie:

„Trebuie însă precizat că sunt puține asemenea locuri raportat la numărul total de deținuți”, a declarat avocatul Raluca Pană, pentru Fanatik.

Dacă va da dovadă de comportament exemplar, fostul ministru nu va suferi la capitolul ”vizite” de-ape perioada încarcerării, urmând să-și vadă fetița pe care o are alături de Adrian Alexandrov, dar nu mai mult de o dată pe săptămână.

”Dacă nu este nou-născut copilul, va avea voie să vină în vizitele normale”, a precizat Raluca Pană. Iar cum Eva Maria, fetița Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov are deja trei ani împliniți – micuța fiind născută pe 20 septembrie 2018 – va avea voie să își viziteze mama.”

”Va putea primi vizite o dată pe săptămână”, a explicat avocatul Raluca Pană. Totodată, Elena Udrea va avea în primul an de detenție, multe restricții: ”Va avea dreptul doar de câteva ore la aer, iar celula va fi închisă permanent”, a adăugat avocatul.