Prima noapte de arest pentru Elena Udrea. Fosta politiciană urmează să fie extrădată în România

Elena Udrea și-a petrecut noaptea trecută în închisoare, mai precis în arestul Poliției de Frontieră Petrici, Bulgari, asta după că ieri a fost prinsă la vamă încercând să intre în Grecia. Fosta politiciană urmează să ajungă astăzi în fața magistraților.

După ce ieri a fost prinsă la vama cu Grecia, în Bulgaria, noaptea trecută Elena Udrea a petrecut-o în arestul Poliției de Frontieră Petrici. Astăzi, fostul ministru urmează să fie dus în fața magistraților bulgari, acolo unde va fi judecată cererea de extrădare pentru România.

La doar două ore după ce a fost anunțată sentința definitivă în dosarul ”Gala Bute”, Elena Udrea a fost prinsă în Kulata, Bulgaria, încercând să fugă cât mai repede și să nu fie găsită de autorități, fiind condamnată la șase ani de înch.isoare cu executare.

Fostul ministru plecase din România înainte de afla sentința care s-a dat în jurul orei 14:00, iar Elena Udrea a plecat din țară pe la Vama Giurgiu fără a avea vreo restricție, undeva în jurul orei 11:00, se pare știind de ceea ce urma să se întâmple în cazul ei.

Vă reamintim că Elena Udrea a fost găsită vinovată în dosarul ”Gala Bute” pentru luate de mită și abuz în serviciu.

Poliția o dăduse în urmărire generală
Dat fiind faptul că nu fusese găsită la domiciliu din Corbeanca după ce s-a dat sentința finală, Poliția Română a dat-o în urmărire generală pe Elena Udrea, însă lucrurile s-au mișcat extrem de rapid.

Oamenii legii din Bulgaria au primit rapid informația cum că fostul politician e dat în urmărire generală, iar în momentul în care a încercat să intre în Grecia pe la vama Kulata din Bulgaria, polițiștii de frontieră au reușit să o rețină.

Acum, Elena Udrea urmează să ajungă cât de curând în țară, după ce va fi aprobată cererea de extrădare și se pare că până cel târziu luni va fi din nou pe teritoriul românesc și urmează să fie în arest.