Carmen de la Sălciua a fost amenințată! Cântăreața a trăit clipe de coșmar:

Carmen de la Sălciua a trecut prin momente cumplite în urmă cu doar câțiva ani, mai exact la începutul carierei sale. Cântăreața a mărturisit că a fost amenințată cu un cuțit în timpul unui concert.

Carmen de la Sălciua a povestit în cadrul unei emisiuni online că în urmă cu doar câțiva ani, la începutul carierei, s-a simțit în mare pericol la un concert. Aflată în mijlocul unei mulțimi, cântăreața s-a trezit cu un cuțit la gât.

Un bărbat a rugat-o să-i cânte o dedicație, însă ea l-a anunțat că o va face după ce termina deja piesa pe care o fredona în acel moment. Atunci, artista s-a trezit cu cuțitul la gât, iar momentele au fost de-a dreptul de coșmar.

Ea spune că de atunci nu a mai trăit astfel de clipe, însă nu va uita niciodată cum a fost amenințată cu moartea în cadrul evenimentului unde lua parte.

”M-am simțit în pericol chiar la începutul carieri mele, eram la un eveniment și cineva a venit, un domn, printre dedicațiile pe care le primeam, a venit să-i cânt o anumită melodie, și i-am zis că imediat, doar să termin melodia pe care o cântam. În acel moment am simțit la gât ceva rece, era un cuțit. Cred că atunci a fost momentul în care am zis că dacă lucrurile mai continuă așa, iar lumea merge în direcția asta, nu știu ce va fi cu muzica. A fost singura situație de acest gen”, a spus Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălciua spune că și-a dorit tot timpul să devină cântăreață, iar cu toate că unii îi ziceau că nu se va întâmpla asta, artista tot a sperat că visul i se va îndeplini. Astăzi artista e una dintre cele mai iubite voci de muzică de petrecere de la noi, dar vedeta a făcut și multe sacrificii și compromisiuni pentru a ajunge la acest nivel.

Ea a acordat o mare parte din timpul său muzicii, iar aceasta a trebuit să stea și departe de familia sa pentru a putea să-și vadă visul cu ochii.