Gabriela Prisăcariu, ironie subtilă la adresa Mihaelei Rădulescu. Ce a spus despre fosta parteneră a soțului ei, Dani Oțil: „Scuze”

Gabriela Prisăcariu nu s-a abținut de la ironii neașteptate în finala iUmor. Într-un mod subtil, soția lui Dani Oțil a făcut o remarcă la adresa Mihaelei Rădulescu, fosta parteneră a prezentatorului TV.

Din 15 mai 2021, Gabriela Prisăcariu este soția lui Dani Oțil, căruia i-a dăruit și primul lui fiu. Cei trei formează o familie fericită, dar modelul nu a ezitat să facă o ironie oarecum subtilă la adresa Mihaelei Rădulescu, fosta parteneră a omului de televiziune.

Dani Oțil a fost juratul surpriză din finala „iUmor”, iar soția lui a fost invitată să susțină un roast în această ediție. Gabriela chiar a reușit să-l surprindă pe prezentatorul matinalului de la Antena 1.

„Nici nu știți ce tată bun este, își îngrijește copilul ca și cum ar fi al lui…”, a fost una dintre glumele pe care le-a făcut soția lui Dani Oțil.

Înainte să-și formeze o familie alături de model, Oțil a avut o relație foarte mediatizată cu Mihaela Rădulescu, timp de 6 ani. Diferența de vârstă dintre cei doi, ea fiind mai mare cu 11 ani, a fost motivul principal. Cei doi s-au cunoscut în iulie 2008, când prezentatoarea a fost invitată în emisiunea „Neața cu Răzvan și Dani” pentru a vorbi despre spectacolul pirotehnic „Bucharest Golden Nights”, pe care îl regiza la vremea aceea.

Roastul modelului la iUmor
În prezent, Mihaela are o relație cu sportivul austriac Felix Baumgartner și locuiește la Monaco. Tocmai acest ultim detaliu a fost folosit și de soția a lui Dani Oțil în roastul ei.

„Primul pe listă invitat la nuntă a fost Ristei. Este adevărat, nu Răzvan, pentru că bunica lui Dani, scuze, bunica lui Dani s-a mutat la Monaco… Soacră-mea, am vrut să zic. Soacra mea i-a explicat lui Dani că primul lucru în viață, când te însori, este să treci pe listă lăutarii”, a mai zis Gabriela.

Potrivit Unica, Dani și Mihaela ar fi început o relație înainte ca prezentatoarea să divorțeze de al treilea soț, Elan Schwartzenberg. Vedeta a fost căsătorită de trei ori.