Cât costă 1 kilogram de roșii românești. Prețul este unul astronomic

În utlima vreme, mai exact de când a izbucnit războiul dintre Rusia și Ucraina, prețurile a numeroase alimente de la raft au explodat. Ei bine însă, acest lucru s-a întâmplat și la serele și agricultorii români! Iată cât costă acum un kilorgram de roșii românești! Nimeni nu s-ar fi așteptat la un astfel de preț astronomic!

Veștile proaste despre creșterea prețurilor continuă să apară pentru români! Dacă până acum ne îngrijoram pentru produsele alimentare importate care și-au dublat valoarea la raft în magazine, acum, și agricultorii din România au urmat acest lucru.

Nu, nu glumim absolut deloc! În urmă cu mai mult timp, piața era locul principal de unde majoritatea românilor mergeau pentru a cumpăra diferite legume și fructe proaspete la un preț mai mic, însă acum situația s-a schimbat radical.

Mai exact, în aceste zile, un kilogram de roșii românești a ajuns să coste la o tarabă din piață 50 de lei, ceea ce este un preț exagerat de mare în comparații cu anii anteriori. Cumpărătorii au rămas fără cuvinte, astfel că mulți au trecut pe lângă ele doar poftind, fără a-și permite să cumpere.

Clienții acuză vânzătorii că aduc roșii importate
În timp ce mulți înghit în sec când privesc roșiile românești în piață și aleg să meargă mai departe pentru a nu scoate o sumă colosală de bani din buzunar, alții îi acuză pe vânzători că roșiile sunt importate.

Mai exact, mai mulți agricultori au fost destul de revoltați în mediul online, explicând că roșiile sunt la un preț exagerat și nu sunt românești, astfel că sunt exact aceleași care se vând în supermarket-uri iarna.

De asemenea, reamintim că foarte multe alimenete indispensabile și-au majoar prețul destul de mult, printre acestea fiind și zahărul, ulei, carnea de porc, cât și numeroase fructe și legume.