”Viața mea este distrusă”. Elena Udrea s-a plâns în fața judecătorilor bulgari și cere eliberarea

Elena Udrea se află în continuare în Bulgaria, acolo unde a început procesul de extrădare în România, după ce a fost condamnată la șase ani de închisoare. Fostul politician s-a plâns în fața judecătorilor și susține că viața ei e distrusă, dar și a copilului său care rămâne fără mamă.

Aceasta a încercat în toate aceste zile să demonstreze că nu are de gând să fugă și că va rămâne în Bulgaria pentru următorii șapte ani.

Judecătorii bulgari au cerut informații României despre condițiile de detenție în țara noastră, asta după ce Elena Udrea a afirmat că nu ar vrea să mai fie extrădată în România din cauza faptului că sunt condiții foarte proaste în închisorile de la noi.

Mai mult de atât, Elena Udrea s-a plâns în fața judeăcătorilor și a mărturisit că viața ei continuă să fie distrusă, dar și a fetiței sale de trei ani care urmează să crească din nou fără mamă.

”Nu mai târziu de acum două săptămâni cereri de extrădare în baza deciziei ÎCCJ au fost respinse în Belgia, în Grecia, acum câteva luni în Marea Britanie, nenumărate cazuri în Italia și Franța. Sunt sigură că statul român își va retrage mandatul european. O să fim în aceeași situație în care am fost acum trei ani doar că între timp eu stau în pușcărie, un copil de trei ani stă singur acasă și viața mea continuă să fie distrusă de opt ani”, a afirmat Elena Udrea în fața magistraților bulgari.

Marțea viitoare va avea loc decizia finală
Abia peste o săptămână, mai exact marțea viitoare, avocatul Elenei Udrea a anunțat că va fi luată decizia finală a Tribunalului în cazul extrădării ei în România.

În ceea ce o privește pe Elena Udrea în aceste momente, avocatul fostului politician susține că aceasta e bine și că așteaptă decizi de peste cinci zile.

În tot acest timp acasă, în România, Adrian Alexandrov este cel care se ocupă de creșterea și educația fetiței lor, Eva Maria, asta în timp ce mama acesteia se află în arestul din Bulgaria. Vă aducem aminte că Elena Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare în dosarul ”Gala Bute” după ce a fost acuzată de luate de mită și abu.z în serviciu.